![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:17 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ייאי שזה השפיע סופסוף -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:18 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
בא לי למות -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:19 PM
|
||
די בבקשה די
הרמיוני את מדהימה ומושלמת בבקשה אני לא מרשה לך לדבר ככה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:32 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני רוצה למות.
אני רוצה שהחיים יעצרו. מהר לי מדי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מה קרה?!
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:42 PM
|
||||
כולם לפעמים רוצים שהחיים יעצרו פתאום רק לכמה שעות בשביל לסדר טיפה את מה שצריך אבל כמה מפתיע אי אפשר לעצור את הזמן. תראי מה תעשי, תכבי כל מכשיר אפשרי טלפון וואטאבר כל דבר אפילו תכבי את השירים וחצי שעה פשוט תשבי ותחשבי אל תעשי כלום חוץ מלחשוב ולארגן את המחשבות שלך אם את מרגישה שיש לך עומס והמון דברים לעשות, תכתבי כל מה שיש לך לעשות כשאת מרגישה שהמוח שלך טיפה יותר נקי, תדליקי את הטלפון ושירים וכל זה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אמאלה התאהבתי בטום אליס ביי
-------------------- ![]() Yali - 15 - The Shadowhunters Chronicles - Carry On - Percy Jackson - HP - Stranger Things - Arrowverse - The 100 - TVD - TO - and more --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:46 PM
|
||||
הנה מישהי שלא היתה פה המוןןן זמן -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:49 PM
|
||
מי קרא את הסדרה טבעת הנצח?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:53 PM
|
||
הח''מ שלנו זה סיפור אבוד מראש...
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:55 PM
|
||||
סתם... ממש בדאון וכמעט התאבדתי היום.... בא לי למות -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:58 PM
|
||||
ליאם, אם אי פעם תראה את זה אז יש לי בקשה אם במשך החג אור תגיע אז תבקש ממנה שם יפה לח''מ הבא, קיי? "דרארי ח''מ" יהיה מושלם וגם "לארי ח''מ" יהיה קסום וגם "הח("מ)תול של ליאם" יהיה מגניב קיצר, שם יפה. אם אור תגיע פתאום, אני אשמח אם תאמר לה את זה3> תודה וסליחה אם זה בקשה גדולה מידיי ואתה לא חייב לומר לה... רק אם זה בסדר... חג שמח כולם💚 -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 16:02 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בא לך למות. את אדם מקסים ודי כבר לחשוב שאת לא. בחג אני לא אהיה זמינה אבל אחר כל אני אחזור לחפור לך בינשופים על זה שאת לא רוצה למות כי את מדהימה. ובדיוק מה שרות אמרה לגבי הזמן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 16:03 PM
|
||||||
את לא צריכה לדאוג, זה דבר שקורה לכולם. במיוחד בגיל שלנו. זה בסדר. את צריכה להתמקד בדברים שחשובים לך, ואת תצאי מהדיכאון. תאמיני בעצמך, ובמה את שווה. כי את שווה. ולפני כל מה שאת עושה תחשבי אם זה עוזר לך, ואם אין דרך אחרת. בכל אופן בכל מצב את יכולה לפנות אלי לפרוק או לדבר או כל דבר. 3> -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 16:04 PM
|
||
תודה לשניכם.
ממש❤ -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |