![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:13 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר אמורה לישוןןןן
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:14 PM
|
||||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
פטריות הן לא ירק, הן פטריות! אבל כן... כמו פטריות שצצות בדשא אחרי הגשם... וכל פעם העציץ מתמלא בהן, כמו חצ'קונים שלא מפסיקים לצאת! ![]() -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:14 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל רות כתבה לשיר בווצאפ אז שיר הלכה לבדוק מה היא כתבה ועכשיו היא תקועה!
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:15 PM
|
||||||||||||
כן נו שיר פעם הסבירה לי את זה שהן לא ירקות הן כמו עובש ולכן הן שייכות לצד האפל של הטבע אבל אני תמיד אוהבת את הצד האפל בסיפור לכן אני מצדדת בפטריות:) עריכה: למה שיר תקועהה?? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:18 PM
|
||
כי רציתי לחזור לישון (על הרצפה, אגב, כי אח שלי הוא ילד מועדף ואין מספיק מיטות אצל סבתא שלי), ואז הסתבכו לי האוזניות במטען ואני שעה מנסה לפתור אותם
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:23 PM
|
||||
אוף סורי תשאירי את האוזניות ותנסי להירדם שובבב -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:24 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם וגם. רבתי עם חצי מהמשפחה שלי -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
אבל אבל אבל מה רע בסיפור שלו ורגוע ולא אפל כמו למשל: היה היתה לה שעוונית זוחלת נחמדת שצמחה לה בשלווה ובאין מפריע בעציץ החמדמד שלה עד עצם היום הזה יאיי -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
הכל בסדר גם ככה הלכתי לבדוק אם יצא פרק חדש בסדרה מפגרת שאני רואה טובבבבב אני ישנה! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:27 PM
|
||||||||
אוי :( החגים זה סיר לחץ... -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:29 PM
|
||||||||||
כן לגמרי. -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:30 PM
|
||||||||
אוך... לריב עם משפחה זה לא נעים אבל זה עובר... זה תמיד בסוף עובר... רק צריך לתת לזמן לעשות את שלו בא לך לפרוק או וואטאבר? לוידעת... רוצה לשלוח לי ינשוף? כל פעם שהייתי רבה עם ההורים שלי או וואטאבר, אז אממ מיקי היה אממ שם בשביל שאני אפרוק... ואני חושבת שזה עזר לי כל כך... שהיה מישהו שהיה שם גם אם זה רק להקשיב... אז, אממ אני פה בשביל להקשיב. אם בא לך לספר, אני תמיד פה בה''פ3> סיסולט, סיפור חביב אבל אין פואנטה או קונפליקט מגניב... שירשיררר תספרי חדי קרן ותירדמי כבררררר אה, ואני אוהבת אותך3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:35 PM
|
||||||||||
תודה לך. אממ לא כל כך בא לי לפתוח את זה כרגע, אבל תודה לך בכל אופן. באמת תודה. 3> אני נראה לי מצליח להסתדר פה. אולי. -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:38 PM
|
||||||||||||
בכיף אבל אבל אני באמת פה אם מתישהו יהיה בא לך לפרוק3> להסתדר במה? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2019, 23:49 PM
|
||
מתארת לעצמי שיסתדר אפי! 3>
לילה טוב רות~ -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |