![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:15 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אני מתמיין לדילר ועומד להירשם למיונים לשתי נבחרות תוך כדי שאני מתחיל את שנה ב באודיסיאה מחרתיים?
אופס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:18 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... בהצלחה (?)
עד איזה כיתה זה אודיסאה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:18 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אודיסיאה זה לנצח.
סתם זה עד יב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:25 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, שתייים. לאחת קוראים מאור ולשנייה עדן. -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:26 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכול לשמוע.
אני עסוק בסיקור על ליאונרדו! אוף אני לא יודע אם אני אמצא לו גיפים טובים. ): מישהו יכול לעזור לי להשיג גיפים של ליאונרדו מצבי הנינג'ה (ספציפית גרסת 2012)? אני ארשום לו קרדיטים בסוף! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:27 AM
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף לךךךךךך בת כמה אתתת? ודולפין, תשמע ברקע!!!!!! -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:32 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאא זה יסיח את דעתי ממה שחשוב.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:34 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תשמע אחרי זה.
אבל תשמע -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:35 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הכי קטנה במשפחה שלי. טוב, אני גם קטנה בגיל. תנחשי. -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:36 AM
|
||||
תכתוב בגוגל Leonardo from ninja turtles gif 2012 וזה יתן לך... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:37 AM
|
||||||||||
המ.... 12? תאמרי לי אם יותר קטן או יותר גדול -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכם אנשים נחמדים!
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אביבבבבבב
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הי (אני לא נחמדה אז כנראה הפניה לא הייתה אלי (: )
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 09:38 AM
|
||
אביבבבב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |