![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 103 104 [105] 106 107 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:12 AM
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ.... ההתחלה היחידה שיש לי היא לתקן שגיאת כתיב שכתבת, וזה ממש חסר טאקט -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:12 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב על מה נדבר?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:13 AM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, קיי נבהלתי יש לי דיל בשבילך אם אתה מגיע היום להקדשה, אני כותבת לך ברכה של 122 מילים... דיל? וככה אני אכפר על הברכה של שני שהיתה ממש מתומצטת אז תגיד לי בחדר הנחיצות או בינשוף למה כולם מגיעים רק כשמדברים על טום הולנד? טוב, נו, זו שאלה רטורית כי לול זה ברור... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:13 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיבורים?
נושא דיבורים! אנ(ו"ד)ימורפס! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:14 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא תתייאש לעולם נכון?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ויונתן פוצצנו אתר -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובדה מביכה עלי
היה לי עמוד מעריצים לטום הולנד בכיתה ח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
חחח אותי אפשר לתקן תמיד זה לא חסר טאקט איתמר תמיד עושה את זה אבלאבל איזו שגיאה? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:15 AM
|
||||||||||
היא צודקת. אממ רות, המשפט שאמרת לא היה תקין מבחינה תחבירית. משפט לא יכול להתחיל ב-חחח. הוא יכול להיגמר ב-לול. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:16 AM
|
||||||||||||
לא מצחיק:( ליאם, עמוד באינסטגרם? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:16 AM
|
||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתומצתת.... לא מתומצטת... לול -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 11:17 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיוני המשכתי את השרשור
למה אני פה במקום ללמוד למבחן שיש לי מחר ובכלל לא התחלתי ללמוד אליו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה באמת? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
חחח היה לי משהו מוזר במילה הזו עכשיו הבנתי מהה אני בהלם אבל שאיתמר לא קפץ על ההזדמנות לתקן אותי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
עובדה מביכה עליי:
התחלתי את הארי פוטר מהספר השני. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |