![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 111 112 [113] 114 115 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 12:53 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשמעות של השיר הזה כל כך מדהימה.
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סמכתי עלייך שתזהי. (: נראה לי שבחרתי כותרת אישית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 12:54 PM
|
||||||||
דולפיןןןןן בוא נשנה לחתימות של ביל! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 12:56 PM
|
||
קחו איתכם את רות!
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 12:57 PM
|
||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןנכון זה היה מוות מדהים איזו סיטואציה?? ואיתמררר נכוןןן אני אהרוג את מי שצריך בשביל דראריייי. וחוי, אבל אבל נטשה חיה זה ממש ממש עצוב.. כי זה מזכיר שהיא בעצם... טוב, יותר מידיי ספויילרים... נעזוב את הנושא... אבל לפחות הוקאיי חי... וזה הכי חשוב... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 12:58 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ כי קניתי של יואל גבע הם יפים יפים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 13:02 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה! ינשוף/מייל!! -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 13:03 PM
|
||
אפשר אולי טיש(נ)ו("ד)?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
אממ היי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
היייייייייייייייייייייי אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 13:04 PM
|
||||||
![]() מוגל |
היי את שיר, נכון? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 13:04 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 13:05 PM
|
||||||||
נכון! ואת..... זו שאוהבת לשבור את הקרח? אוף סליחה >< אני גרועה בשמות -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 13:06 PM
|
||
שיר😂
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |