![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 123 124 [125] 126 127 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:24 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והרמיוני, גם כןןןןןןן
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''חזרי עוד היום תיגעי לי שוב ברגש''
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך קוראים לו?...
ותמיד אתה חוזר, תמיד אתה אומר ואפי, ממה את מפחדת של עדן חסון, אם אני לא טועה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבהההה מאוד אוהב את הציפורניים שלי מאוד. וכן אכלתי היה נחמד אבל לא משהו מה איתך איך היה הסרט? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:26 PM
|
||||
נכון אבל זה לא של עדן חסון זה של בניה ברבי ואייל גולן -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:27 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אביב מתעורר זה בלב שלי
אני רוצה לראות שוב לכל הרוחות מתי כבר דצמבר תשמעו את השיר שבחתימה שלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
נסיכה שלי - עברי לידר -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי אמרה לי של מי, לכן אמרתי שאם אני לא טועה.... ומישהו???? השיר שלי???? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:28 PM
|
||||||||
נסיכה שלי - עברי לידר , שיר יפה מאוד -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:29 PM
|
||
נכוןןןןן
שיר מדהיממממ ואני הטיפשה לא רציתי לקחת -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:30 PM
|
||
''בסוף זה מסתדר תמיד, זכרת לקבל את המצב''
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:32 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
של ים רפאלי שהכאב ימצא לו חבריםםםם "ברגלים יחפות מזכרונות ואכזבות שאז רצינו לשחרר" -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2019, 17:34 PM
|
||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה עם הציפורניים שלך? בסוף לא ראינו את הסרט כי כאילו לא היה חובה ויש לי דברים יותר טובים לעשות מלראות סרט שלא בא לי לראות עם 3.5 אנשים בסינמה סיטי מתלבטת אם לאכול שעועית או לאכול במבה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
שני משוגעים- עומר אדם
אנשים מה עם שליייי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
שני משוגעים - עומר אדם
מה שלך? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |