![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:32 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוווווו
מי שאני מחבבת משחק מבוכים ודרקוניםםםםם -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:32 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיייייייייי
כמה שנים הוא משחק? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:33 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת....
אני יודעת רק שלפחות מלפני 4 שניםםם -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:34 PM
|
||
אה וואו אז הוא בטח ממש מקצוען.
הוא משחק בחוג או מארגן אחד בעצמו? והוא משחק בסוג עם הקוביות או חרבות? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:36 PM
|
||
המ בחוג, ואין לי מושגגגגג
אין לי מושג מה זה המשחק הזהההה אבל הייתי ממש רוצה ללמוד 3> -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:37 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שם נחמד מאוד לא אוהב את המקור שלו אבל הוא נחמד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:38 PM
|
||
אה טוב, חוג לדעתי זה פחות מעניין. אבל בסדר, גם זה כיף!
את יודעת בכמה משחקים כבר הוא השתתף? וזה לדעתי פחות משחק. זה ממש משהו שהוא חלק מהחיים שלי, אבל צריך דימיון מפותח ברמה מפחידה כדי לשחק עם חרבות. עם קוביות זה יותר קל. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:41 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייאי אני פה. (:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:41 PM
|
||
וואו.
אין לי שמץ של מושג על מה את מדברת. אבל יש לו דימיון מפותח. ממש. וגם ראיתי אותו מסתובב עם חרב מפלסטיק ו'דוקר את העין' של החבר שלו (מה שגרם לי התקף צחוק של עשר דקות. אופס.) דייי הוא כזה מדהיםםםם עריכה: דולפיןןןןן -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:43 PM
|
||||
המ. טוב, אז אולי הוא משחק בחוג של חרבות. אבל שוב, אני פחות אוהבת חוגים. יש המון חוקים והספר מעצבן אותי /: שיחקתי ממש קצת שנים בחוג בגלל זה. אבל לא נורא (: -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:43 PM
|
||
לול
שוב, אין לי מושג במה זה שונה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:44 PM
|
||
יש יותר חוקים בחוג.
אני הקמתי משחק, וזה הרבה יותר כיף בלי שליט משחק. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:45 PM
|
||
הו.....
אוקיי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:45 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי עכשיו בהליכה עם המשפחה
לא רצתי מלא זמן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 17:47 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייי אני דניאל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |