![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:14 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
לילי כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לילייייייייייייייייייייייי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:15 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דולפין גם כאןןן
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:15 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוניייייייייי 3>
היה ממש נחמד לפגוש אותך! למרות שלא ממש דיברנו הרבה שירשירררררררררר 3> אנחנו חייבות לשמור יותר על קשר. דולפיןןןןןןןןן כולםםםםםםם (שאני לא אפספס עוד אנשים אופס) -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע טוב!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:16 PM
|
||||
ליליייייייייייייייייייייייייייייי *מתרגשת למרות שראיתי אותך לפני כמה ימים* תגידי, איזו חיה היית אם היית חיה? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:17 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי נכון שיר יש לך את הזה עם החיות
איך זה מתקדם? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
רות המשכתי את השירשור.
את שניהם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
שירשירררררררררררר 3> לול אני רוצה לראות אותך שובב אני תוהה מה הסיכויים שזה יקרה לפני עולמות אממממ דביבון כי דביבונים זה מושלם אבל תכלס באופי אני לא ממש דביבון -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:18 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא באמת אמור לשנות למישהו פה, פשוט תקראו לי פלג לול -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:19 PM
|
||||
האמת שכבר ציירתי את כל מי שאני יודעת מה החיה שלו. אבל אתה כבר ראית את הציורים שלי, אתה יודע שאני מציירת נורא. אם כי חיות אני דווקא יודעת לצייר. אבל גם זה גרוע. ואני בכלל לא מציירת. שקט. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:20 PM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דניאל אבל זה השם האהוב עלי רציני אני מתה על השם דניאל גם לבנים וגם לבנות אז אפשר לקרוא לך דניאלל??? פליזזזזזז איתמר, אתה יכול לראות את החתימות עכשיו???????? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:20 PM
|
||||||
את מושלמת, שקט -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:22 PM
|
||||||||
את מושלמת יותר. ואני אצייר אותך כדביבון עם נצנציםםםם זה בסדר? אגב עדיין יש לי נצנצים על השיער >< ואני לא טורחת להוריד אותם כי הם מהממים והם מזכירים לי אותך. 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:22 PM
|
||||||||||
ברוררר! שיניתי מזמן חזרה כי עצוב לי בלי חתימות. ): ראיתי את החתימה וזה מקסיםם שהחזרת! (: יופיייי ותמשיך את שני השרשורים כי תורך בשניהםםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 18:23 PM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו טוב אבל רק את... -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |