![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:03 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זוכר את הרגע ההוא בכיתה יב בתחילת השיעור הראשון על מספרים מרוכבים. כולנו התרגשנו כי חשבנו שכשנקבל שורש שלילי סופסוף נוכל לכתוב שזה פתרון! ואז ראינו שהדרך שבה לומדים מרוכבים לבגרות היא טכנית ומשעממת ועדיין כשמגיעים לשורש שלילי זה אומר שהתשובה לא הגיונית. זה לפחות מה שאמרו לנו. זה לא שאין פתרון. יש פתרון, הוא פשוט לא הגיוני בדרך כלל לצורך התרגילים האלה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:03 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מעייף
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:04 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתמטיקה או שרשור? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את ממש תכעיסי את ליאורר היא מאוד לא אוהבת שאומרים למרוכבים שהם לא אמיתיים, היא לא רוצה להעליב אותם. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
אממ מתמטיקה. שירשור, בכיף. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:07 PM
|
||||||||
מתמטיקה יכולה להיות כיפית אם נותנים לה את היחס הראוי לה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:07 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להיות סוקה!
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:08 PM
|
||
אבל אני רוצה להיות סוקה!
יודעת מה? נתפשר. אף אחד לא יהיה סוקה. את תהיי טוף ואני אהיה צוקו. הוגן? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:09 PM
|
||||
יש לי אחד יותר טוב אני אהיה סוקה ואתה תהיה צוקו מה דעתך? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:10 PM
|
||
אממ אבל ככה את תהיי סוקה למרות שאני רוצה להיות. ):
אני רוצה שנעשה את הפשרה שלי!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:10 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש התלהבתי כשהתחלנו ללמוד מרוכבים כי ידעתי רק בכללי מה זה ולא ממש למדתי את זה ורצתי לדעת ואז לא הבנתי איך למען השם דחפו לשם טריגו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:11 PM
|
||||
ואני רוצה להיות סוקה. אולי שנינו נהיה סוקה? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:11 PM
|
||
אממ זה בלתי אפשרי!
פשוווטט את תהיי טוף ואני צוקוווווווו ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:13 PM
|
||||
למה דווקא אני טוף ואתה צוקו? אולי אתה תהיה טוף ואני אהיה צוקו? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |