![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:14 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבללל אני רוצה להיות צוקוווו! ):
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:14 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר אז תהיה צוקו
ואני אהיה סוקה! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:15 PM
|
||
לאא.
עשינו פשרה שאף אחד מאיתנו לא צוקו. את תהיי טוף ואני אהיה צוקו. זהו, נגמר הסיפור. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:17 PM
|
||||
רגע, אף אחד מאיתנו לא צוקו? אז אם אני סוקה, מה אתה תהיה? טוף? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:18 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלנו טענה שזה פשוט נוח יותר להשתמש בטריגו בהקשר הזה, ואני חשבתי לעצמי "נוח יותר למי בדיוק?" ואז למדתי על זרם חילופין, שממש נוח להתייחס אליו כמספר מרוכב בתצוגה טריגונומטרית (אם ככה קוראים לזה, אני כבר לא זוכר) בגלל השינוי בפאזה והכל, וממש התלהבתי שהצליחו למצוא למרוכבים שימוש פיזי! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:20 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו מה זה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:21 PM
|
||||||
לאאאא אוף, התכוונתי לכתוב שאף אחד מאיתנו לא יהיה סוקה. אוף. אני אהיה צוקו ואת תהיי טוףףף. ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:22 PM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זרם חילופין? זו הצורה של הזרם והמתח החשמליים שמגיעים אלינו מהשקע בקיר. זה זרם (וגם מתח) שמשנה כל הזמן את העוצמה והקוטביות שלו, בדרך כלל בצורה כזו שאם תשרטט את העוצמה של הזרם כפונקציה של הזמן תקבל פונקציית סינוס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:23 PM
|
||
אממ מאיר, לא ציפיתי לראות את 'מקסימום תגמור בגיהנום...' בתחילת הרשימה.
וואו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:24 PM
|
||||
כן טוב דיברתם על שרשור על אווטאר אז נזכרתי בזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו מגניב אז מציגים את זה עם מרוכבים? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
אממ וכדאי שתזכור שוב פעם. כי המשכתי את השירשור. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתכוון לראות עכשיו אווטאר
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:25 PM
|
||||||||
אני יודעת אני אפסיק להציק לך. אתה תהיה סוקה ואני אהיה קטרה, כי... טוב, אני אחות גדולה נראה לי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |