![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:25 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ראית אווטאר?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:25 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע קמתי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:27 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורק השרשור שלי ושל דינו מת :(
אני זוכרת שממש בהתחלה, ציירתי איזה דף עם כל הדמויות מכללללללל השרשורים שהיו לי. זה היה מוזר. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את הסרט ראיתי חלק ממנו אז אני רוצה לראות אותו את הסדרה בחיים לא -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
חור בהשכלה. רוץץץץ לראות את זה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:28 PM
|
||||||||
את הסדרה? היי ורד -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:28 PM
|
||
ברור את הסדרה.
הסרט ממש אבל ממש גרוע ומאכזב. הוא הספיק לי רק מהשניות הראשונות. באמת. ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:29 PM
|
||||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. כשאתה מדבר למשל על מקור מתח חילופין, אתה מדבר על המתח שהוא מספק כמספר מרוכב, בדרך כלל בתצוגה הטריגונומטרית. אבל אנשי חשמל ואלקטרוניקה אוהבים להיות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:30 PM
|
||||||||
*שיעול חזק מאוד* -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:31 PM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בסדר אל תיחנק אני ממשיך את השרשור. וגם את השרשור שלי עם שיר, בהזדמנות זו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
טישו? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
וואו אתה לא טוב בלזכור שירשורים אני רואה. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:32 PM
|
||||
אבל אני לא אוהב מצויר... אתה יודע שהסרט היה הסרט הכי מרוויח בכל הזמנים עד שהגיע הנוקמים 4 כן? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:33 PM
|
||||||||||||
היי לא לא הכל בסדר אין צורך. אין לי באמת בעיה עם זה, לא צריך להמשיך. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2019, 20:34 PM
|
||||||
אממ למה? אני בדיוק ההפך. כלומר, אני אוהב מצולם, אין לי בעיה. אבל יש משהו קסם בסדרות מצוירות. קח לדוגמא את מלך האריות, ואת הלייב אקשן ̶ה̶מ̶א̶כ̶ז̶ב̶ של מלך האריות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |