![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:03 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שיום ראשון הגיע.
זה מעצבן. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:06 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור יהיה נחמד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:07 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יש לכל היקום נגד יום ראשון?? זה יום סבבה לדעתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:10 AM
|
||||||
אני מדברת על היום ראשון הספציפי הזה. יום ראשון בכללי הוא כמעט הכי אהוב עלי. אבל זה לא. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:11 AM
|
||||||||
בגלל...? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:13 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, לגמרי מבינה מה את אומרת. גם אני לא אוהבת לקום מאוחר ולהתחיל את היום מאוחר ולא לעשות כלום כל היום. אבל לפעמים צריך את זה, וזה גם לגיטימי. את בן אדם, יש לך רגשות ולפעמים את צריכה לנוח, מותר לך. זה רק אומר שאת אנושית. מה שאני לרוב עושה כדי להתמודד עם זה זה כותבת לעצמי לו"זים עם שעות ומשתדלת לעבוד לפיהם, לפעמים שנה גם שעונים מעוררים עם שירים כדי לדעת מתי להתחיל ומתי להפסיק כל דבר. אולי זה יעזור לך גם? בהצלחה ושקט, את מושלמת, פשוט מושלמת בצורה אנושית 3> -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:15 AM
|
||
חחח כן מה שהיא אמרה רק מתומצת למילה אחת.
כנ"ל. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
יש לי נסיעה של ארבע שעות אבל אני יודעת למה אני אנצל אותה אני אענה לכל השרשורים שלי אי פעם!!!! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום?
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:16 AM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעד!! יש לי טיפ מוצלח לזה אם בא לך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:17 AM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים אנשים
מי מכם היה במפגש? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:17 AM
|
||
אני היייתי במפגשש!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:19 AM
|
||
גם אני הייתי במפגששש
@ ורד - טיפ? כןןןן בבקשה אני ממש צריכה איד -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:20 AM
|
||||
מעולה! עכשיו אני אצא מביך ואשאל איפה ישבת וזה... כי אני הממ לא ממש יודע מי אתה אופסי לא בכוונה להעליב או משהו, כן? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:21 AM
|
||||
בואו נפתח את השירשור החדש על אוווטאר! אני אפילו מסכים לך להיות סוקה. אבל בתנאי שאני צוקו. אני פותח, טוב? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |