![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:21 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש בחיפוש, כשגוללים למטה, אפשרות לחפש לפי שם משתמש. את יכולה לחפש בו את שם המשתמש שלך (לא בו באופן ישיר. יש דרך עקיפה לחיפוש בשביל שמות משתמש.) ואז למצוא את כלללללללל השירשורים שלך ביחד. אם בא לך אני אסביר לך גם איך להגיע לדרך העקיפה ההיא
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:23 AM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ, לא בדיוק זוכר. ישבתי לייד אחותי אם זה עוזר לך. אה, ישבתי נראה לי ליד ההיא שהייתה עם הבן הקטן שלה - זוכר? שהתעקשה שאומרים קרם ולא קרום. אממ... האמת שאין לי מושג שאתה היית במפגש אז אופס. >< -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:24 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי ושני, תודה לכן3>
אתן מדהימות אה, וגם דולפין תודה3> ועכשיו הכנתי עם אח שלי הקטן ארוחת בוקר לכולם:) אז היה לי נחמד... ויונייייי יש לי משהו לומר לךךך -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:25 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה דיןדיןןןן?
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:25 AM
|
||||
ייאי להכין ארוחת בוקר זה כיף. הלכתי לעשות אאת זה גםםם! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:26 AM
|
||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ רגע אתה היית עם אוזניות בלוטות' כאלה, נכון? ולא זכור לי שהיא דיברה עם קרום אבל כנראה שזה כי הגעתי מאוחר אה ואני המעצבן הזה שהגיע וישב ליד לילי וגרם לה לדבר מלא מלא -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:26 AM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי לומר לך שאת בן אדם מקסים זה הכל:) קראתי את ההתכתבות שלך עם אביב אתמול ועא את מדהימה מידיי ואני סוגדת לך זה הכל3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:27 AM
|
||
תודה3>3>3>
יש לך גישה לחשבון שלה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:28 AM
|
||||||||||
אממ כן. היה לי חולצה עם ציור של אוזניות אז חשבתי שזה יהיה מגניב אם אני גם אשים אוזניות על הצוואר. לול. זה היה סתם מטופש. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:28 AM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאאאאא בוא נחכה! בבקשהההה אני לא שורדת אפילו עכשיו @ ורד - תוכלי ללמד אותי? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:29 AM
|
||||||||
טוב כשתהיי מוכנה לזה אני אפתח. אבל אני יכול פשוט לפתוח בינתיים ותתייחסי לזה רק כשיהיה לך כוח - אין לך מחויבות להגיב ישר. אז לפתוח? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע לי דווקא מגניב... בכל מקרה, הבנת מי אני? כאילו מי אני מהמפגש כי נראה לי שאני הבנתי מי אתה -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
אוקיי
את יודעת איך לחפש בדרך הרגילה נכון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:31 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אתה אורי! אתה זה שכל הזמן נידבו אותך במשחק של הדקה שעשינו בסוף!
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:33 AM
|
||||
נכון נכון אבל גם היינו מדברים פעם קצת באתר נדמה לי בתגובות בעמוד -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |