![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:46 AM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל חזרת במפגש אז אפשר לחזור לדבר אם בא לך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:46 AM
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה! ורגע, אני יכולה לחפש את השם משתמש שלי? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:47 AM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם תעשי איך שהסברתי לך תראי שיש שם 2 תיבות לכתיבה- חיפוש על-פי מילות מפתח וחיפוש על-פי שם משתמש. תמלאי רק את התיבה של שם המשתמש(: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:48 AM
|
||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חזרתי? כאילו אני מתחבר פעם ב אבל לא ממש חזרתי אבל כן בוא נדבר -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:48 AM
|
||||||||||||
יואו תודההה תודה תודה תודה תודה תודה אני אסגוד לך מעכשיו (ואענה לשרשור שלנו!) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:50 AM
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאייייי ואני ממש מקווה שהסברתי את זה מספיק טוב, כשקראתי את זה שוב פעם הייתי קצת מבולבלת מעצמי.. ושוב יאיייייי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:50 AM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי רגע אז חזרת או לא? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:52 AM
|
||
יש פה מישהו נחמד שמוכן לעזור לי לנצח את אח שלי בהתערבות ויכול לכתוב את המילה "עגבניות" בפרופיל שלי?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:52 AM
|
||||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי חצי כזה -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:53 AM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההתכתבות בנו''דדדדד אתמול בלילהההה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:54 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אורי מי היו משני צדדיך במפגש?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אה
כבר הספקתי לשכוח על מה התכתבנו...^^" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לילי ואורטל -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:55 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היה צבע החולצה שלך?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:56 AM
|
||||
לחזור חצי זה גם טוב בגלל המפגש? ראית את ההנהלה המושלמת של האתר ורצית לראות איך הם מנהיגים את הפורטל בהצלחה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |