![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:56 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה דינו
הוא גם ככה ניצח אותי אבל תודה בכל מקרה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:57 AM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אתה כזה סלית'רין מאיר. והעיקר אמרת שברחת מהאתר כשהתמיינת לסלית'רין. מפה לשם נהיית סלית'ריני השנה. יו השירשור שלנו אשכרה מהתקופה שהייתי גבריאל אגרסט. זה נשמע לי כל כך ישןןן. אני כבר בקושי צופה בסדרה הזאת. ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:57 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשביל מה אני פה אם לא בשביל לכתוב עגבניות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:58 AM
|
||
אתה פה בשביל להיות פה.
יו השיר בחתימה שלך הזוי - אני גם לא מכיר אותו... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 08:59 AM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבדוק פאנפיקים, לאשר/לא לאשר אותם, להעלות עידכונים לעמוד הראשי ובכללי לשמור שאנחנו לא עושים צרות (יותר מידי). שכחתי משהו? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:00 AM
|
||
אממ להרחיק בוטים.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א ו מ י י ג א ד החתימה שלךךךךך זה פשוט שיר הפתיחה הכי טוב שנוצר אי פעם -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט הבנתי שסלית׳רין זה הבית הכי טוב. השיר בחתימה שלי? טוב, זה על נמר הכסף. הוא נמר מדבר, שזה יותר טוב מסתם נמר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:02 AM
|
||||||||||
אממ נראה לי שזה הובהר כבר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:06 AM
|
||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלית'רין זה אכן הבית הכי טוב. וואו... לאן נעלמו הימים שלליאם היה הכי הרבה הודעות בנו''ד ואני מיד אחריו? עכשיו לאיתמר יש הכי הרבה זה לא הגיוני בכלל... אני שביעית עם הכי הרבה הודעות כאן מה בכלל?! זה לא הגיוניייייי:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:06 AM
|
||
שקד צודקת, זה שיר פתיחה מדהים. מי מאיתנו לא גדל על נמר הכסף?
אף אחד לא גדל על נמר הכסף. אבל בואו לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:07 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך משעמם לי
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:08 AM
|
||||||||||||
אני פשוט רק באתר. כי משעמם לי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:08 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני גם.
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:09 AM
|
||
כןןן אבל די כיף פה. (:
לפחות כשיש הרבה מחוברים... באלי הקדשה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |