![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:11 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןן
אני רוצה שיזכרו את זה שיש לי יום הולדת בא לי נובמברררררררררר בא לי דצמבררררררררררר בא לי פסחחחחחחחחחחחחחחח בא לי פוריםםםםםםםםםםםםםםםםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:11 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בא לי דצמבר
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:12 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יש לך בדצמבר?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:16 AM
|
||
יומולדת
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:16 AM
|
||
אה
תתעלמי מחוסר הטקט שלי אז למה את לא רוצה דצמבר תכלס? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:20 AM
|
||||
כי דצמבר זה אומר יומולדת ואני לא רוצה יומולדת בא לי להישאר בת 14 לנצח:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:21 AM
|
||
אה כן
זה באמת מבאס אבל לי יש תקווה כלשהי שיזכרו את יום ההולדת שלי השנה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:21 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:25 AM
|
||||
מתי היומולדת שלך? הייייי הנה ליאםםםםםםםם -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:27 AM
|
||
26.11.2006
מה שרשום גם בלוח ימי ההולדת של הפורטל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:29 AM
|
||||
אה, רגע אז זה ממש עוד שניההה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:30 AM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את תספיקי לחגוג את המומולדת (אמרתי את זה בכוונה ככה) באתר? ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:30 AM
|
||
נכוןןןןןןןןןןן
ובדצמבר יש 2 דברים שאני נורא מחכה להם נסיעה לחול עם המקהלהההההההההההההה ואביב מתעורר סוף כל סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:31 AM
|
||||||||
אין לי שמץ... הו, יונייי תהנייייייי אז שדצמבר יבוא בשבילך ובשבילי הוא לא יבוא:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 09:33 AM
|
||
מה זה אומר תספיקי?!?!?
את פורשת או משהו?! אוף אני עכשיו שומעת את השירים של אביב מתעורר ואני ככ אוהבת אותם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |