![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 19:57 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי ממש להגיע כבר לאות ל', ואז קלטתי שאנחנו ב- ר'. יופי שיר.
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 19:59 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר, את מדהימה❤
השושבינה הכי טובה שאפשר לבקששש❤❤❤❤ -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 20:01 PM
|
||
תדעי לך שאת מושלמת, וזה יצא מאולץ אבל לא ממש אכפת לי.
ואני מאוד מאוד אוהבת אותךךךך 3>3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 20:04 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת אותך יותרררררר
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 20:10 PM
|
||
בואי נראה אותך נגד זה -
אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 3>3>3>3>3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 20:15 PM
|
||
גם אם את חושבת ככה, את לא יודעת.
אני אוהבת אותך ממש והייתי אומרת שהכי בעולם, אבל לונה רכושנית. אז אני אומר שאת מדהימושלמת ושרציני שאת יפהפיה אמיתיתתתת -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 20:20 PM
|
||
דיברתי עם אנדה על זה, והאמת שסיכמנו שמותר לנו להתחתן עם אנשים מסויימים. יש קטע כזה במשהו שראיתי (אולי חברים? אני כבר לא זוכרת), שהם עושים רשימה של אנשים שמותר להם להיות איתם. כלומר, אנשים מפורסמים וכאלה. אני ממש בטוחה שזה בחברים. ראית חברים?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 21:30 PM
|
||
היי שוב.
סליחה שהלכתי, ואלך עוד מעט שוב.... שיר, לא ראיתי חברים... -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 23:27 PM
|
||||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובגלל זה אני חושב שצריך לפתוח פורום שלם שמוקדש רק למשחק. ויש עוד מלאא משחקים שווים כמו הספרה לאלף שזה ממש כיף, או נגיד משחק אסוציאציות שזה גם חביב ויש עוד משחקים אני רק צריך לחשוב עליהם -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 23:47 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון מה שאתה אומר, אבל כרגע אני לא רואה מצב שייפתח פורום כזה.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 23:57 PM
|
||||
חבל.. כי זה רק יתרום להוואי של האתר.
אבל ראית שהמשחק יחסית פעיל? :) -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 17:22 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אני רואה שהספקתם להתקדם פה.
מה פיספסתי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:11 PM
|
||||
יותר נכון - אף אחד לא התקדם בשבת.
כמעט אף אחד לא הגיבב -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:13 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, זה די הגיוני בהתחשב בזה שיש הרבה דתיים באתר.
אני דתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:13 PM
|
||||
לול הבנתי את זה חח
האמת אני לומד בבית ספר דתי אבל אני לא דתי -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |