![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
באתי להציק קצת:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:15 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד מאוד:)
הייתי בשולם זוכר של בני דודים ("שניים") והיה ממש מקסים:) -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:15 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי אביב אבל את האות נ
תערכי את ההודעה. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:16 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי
ראיתי רק אחרי שנשלח -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:17 PM
|
||||
פה זה בסדר, העיקר שערכת
מקודם היה ממש בלגן גדול במשחק חח -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:18 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך שמישהו פה ינהל את העניינים.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:29 PM
|
||||
קרו מקרים שהתבלבלנו, אבל בינתיים עכשיו הולך סבבה.
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:33 PM
|
||
רציתי שזה מה שיקרה.
פשוט אחרי ההתלהבות הראשונית יש פחות תגובות. וזה יותר קל להתמודד עם זה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:48 PM
|
||||
שמע תכלס אתה צודק, אחרי ההתלהבות הראשונית אין הרבה תגובות.
אם בכלל, אבל אני מצפה כאילו שכן נצליח להגיע לפחות לאיזה 50 עמודים -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:51 PM
|
||
תגידו,מתי המשחק נהיה כלכך פופולרי? הוא כבר כמעט מחליף את הנו"ד
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:53 PM
|
||
אני חושב שדווקא זה יעקוף את ה-50.
אני מאמין במ"פ הזה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:56 PM
|
||
בהחלט! אני מסכים עם דולפיננו היקר (אין לך שווי בכסף,אתה בנאדם שלא יסולא בפז)[מצד שני המשפחה שלי יקרה לי יותר]{צר לי}
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:57 PM
|
||||
גם אני חושב שזה יעבור את ה50,
אבל באמת חבל נגיד שאין פורום שלם למשחקים זה היה הרבה יותר מגניב ויש לי מלא משחקים להציע. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:11 PM
|
||
דולפין, זהו שמי.
לא מבין מה קשה לאנשים לזכור. וזה היה הרגע מאולץ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:12 PM
|
||
וואו אנחנו שוב בוו בפעם הלא יודע כמה ואנשים תגיבו זה מ"פ נהדר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |