![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2020, 23:35 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כייייייייייייייייייייי
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2020, 09:28 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרקון קטן אכל אותו
ואז הטלפון ראה את הבפנוכו של הדרקון ומת מגועל -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2020, 21:55 PM
|
||
הייתי מתה מכמה שזה מגניב
---- נהרס לי -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2020, 22:47 PM
|
||
הטלפון
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2020, 22:24 PM
|
||
כי
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2020, 05:14 AM
|
||
הוא נפל לי לברכה, אז הנחתי אותו ליד הפורטל כדי שיתייבש אבל הוא התייבש מהר מידי כי יבש פה יותר מידי!!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2020, 20:58 PM
|
||
נהרס לי
___ יבש יותר בשיחה לפי האלף בת -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Jan 28 2020, 00:04 AM
|
||
הטלפון
----- רצה לשם:) סתם בכללי יבש בפורטל!!!! רק בצהריים קצת מלא כאן. (אבל אז אני לא נמצאת אז זה לא שווה) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2020, 15:28 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2020, 17:20 PM
|
||
עורב לקח לי אותו ונתן אותו לגוזלים שלו שיאכלו אבל הם לא אהבו את זה אז הם הפילו את זה על סנאי קטןואז הוא כרסם את זה
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2020, 12:07 PM
|
||
נייס ניקס:)
------ נהרס לי -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2020, 17:55 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטלפון
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 1 2020, 12:31 PM
|
||
כיייי
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2020, 16:22 PM
|
||
שמתי אותו במיקרוגל והוא התפוצץ
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2020, 18:07 PM
|
||
נהרס לי
_____ כולם ללכת לשיחה לפי הא' ב'! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |