![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:17 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אביב - אחלההה מה איתך? 3>
הגר - את ממש רוצה שאני אקרא לך פרחה. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את איכס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:25 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רובכם לא מכירים אותי אז זה לא ירגש אתכם במיוחד אבל היום בזבזתי את 20,000 החרמשים האחרונים שנשארו לי מהסכום שקיבלתי כשירדתי מההנהלה אז אתם חוזים עכשיו בכינוי הסופי והאחרון שלי
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:26 PM
|
||||
אני אוהבת אותך גם 3> עמית - אני מכירה אותך ומזל טובב לול מה שלומך? -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:28 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדר, רק קפצתי להגיד שלום ולסגור מעגל בזה שהכינוי האחרון שלי יהיה הארי פוטר רילייטד
מה איתך? -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:34 PM
|
||
לול האמת שהוא באמת קצת הפתיע אותי, נחמד נחמד
אני אחלה ^^ יש חדש? -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:41 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי מהטיולללל
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:42 PM
|
||
יאא איך היה
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:44 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ
נה קיבלתי שם התקף חרדה בפעם הראשונה ויש לי סיבה לחשוב שאני עלולה לפתח קראש על מישהי מהכיתה שלי בקרוב אבל חוץ מזה סבבה מה קורה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 17:57 PM
|
||||
חחחחחח קראתי הארי פוטר שוב ואני ממש מושפעת אז נהייתה לי נוסטלגיה כזאת להיכנס לכאן -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 18:27 PM
|
||
לול נחמד נחמד
בא לי לקרוא שוב גם האמת, מתישהו קראת את כולם שוב? הרמיוני - :( מקווה שעכשיו יהיה יותר טוב והיי קראש לא חייב להיות רע 3> 3> אני אחלה סה"כ -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 18:34 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלום
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 18:36 PM
|
||
היי עומרר
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 18:37 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילייי
מה קורה? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 18:37 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האפי!
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |