![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:41 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
❤❤ אני ממש זוכרת שאף אחד לא הביא לי בלונים לבית הספר לדוגמא חוץ מכמה מזל טובים מסכנים אחרי שהזכרתי לאנשים כלום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:42 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי איכס את זוכרת כשהייתי בן 17 שנחמד לכל בן אדם שני ברחוב? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:43 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או נרדם בכל מקום על כל אדם
אבל הי, זה האופי שלך.. צוחקים על זה אבל זה עדיין קיים -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:44 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף פעם לא הייתי בבית ספר ביומולדת שליייי אנשים תמיד תמיד שוכחים את שלי בשביל שיזכרו פשוט תזכירי כמה ימים מראש תגרמי לאנשים לזכור תביאי עוגה בעצמך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:45 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו סדרה כל כך underrated
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:45 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ישנתי על כולם אל תגזימי..... רק עשרים אנשים ביום. ממש בקטנה. סתם. לא אבל אני שמח ממה שיש עכשיו. מרגיש שהתבגרתי, הפסקתי להיות כזה רך, התחזקתי מה שנקרא. ואולי הנחמדות עדיין קיימת איפשהו אבל באחוזים מאוד מאוד קטנים שכמעט אי אפשר להרגיש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:46 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Everything sucks? כן, ממש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:46 PM
|
||
אתה נחמד למי שמגיע לו
כן, כל הנפילות והקריסות הן רק בונות ומחזקות יותר -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:49 PM
|
||||
גם אני לא בטוח אם כן באלי או לא באלי לעשות צפייה מחדש לטלנובלה בע"מ וכמעט מלאכים מה יכול להזיק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:51 PM
|
||
כן, התאהבתי ברגע שלוק (? ראיתי לפני שנה.. לא בטוחה) עשה קאבר ל wanderwall
כריס.. לא.. בלי כמעט מלאכים, יודע כמה אני בוכה על זה? עוד 4 ימים זה כבר 9 שנים מאז שנגמר.. אשמח לספר לך תקציר כל יום במשך 579 יום של כל פרק שהיה אבל לראות? אתה לא תסבול את הכאב הזה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:53 PM
|
||||
אני יודע אהבתי את זה ממש כשהייתי קטן, אבל מה רע לעשות צפייה מחדש. כאב לב, בכי, כיף חיים. כמו לעשות צפייה מחדש לשקרניות. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:55 PM
|
||
יודע מה אם באמת יקרה, מוזמן להגיד לי ביום שאתה מתחיל.. אתחיל איתך.
ולגסטון שלשום היה כבר 36... מה שכן.. אני חשבתי לעשות ריוואטצ׳ למשהו שזנחתי קצת בעונה האחרונה ובאלי לראות שוב מחדש ![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:55 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלע
החיים -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:57 PM
|
||||
הם ממש מזדקנים ואנחנו מזדקנים איתם, עוד יותר נורא אנחנו יותר קרובים לגיל שלהם מאשר ליום שנולדנו (קרינג') לכי על זה, תמיד טוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 20:59 PM
|
||
אני מכחישה בכל כולי
במיוחד את העובדה שהייתה כתובה כבר עונה 5 ופשוט לא יצא בגלל רומינה :( -זה OUAT- -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |