![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:29 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם, נו, נשברתי:( אתה לא מעצבן. לפעמים אתה אפילו חביב. אממ אני סביר מינוס. עוד טונות חומר ללמוד למבחן מחר והיום היה יום מגעיל. מה שלומך? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:31 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם את חביבה, ופחות מעצבנת. כן, זה לא יום חביב במיוחד. תשתתפי בפעילות החדשה של המשפחההה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:33 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
הו, תודה. אני מניחה שזו מחמאה. הפעילות עם הדמויות? ואיתמר. אתה תמיד תמיד מתחמק מהשאלה "מה קורה?" / "מה שלומך?" / "איך החיים?"/ "איך עבר יומך?"/ וואטאבר. זה בכוונה? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:34 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
אני? מתחמק? על מה את מדברת? בכל מקרה. מה קורה רותרות? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:36 PM
|
||||
NOT COOL -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:41 PM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בארור -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:42 PM
|
||||||
אבל אני הכי מגניב בעולםםם. ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:43 PM
|
||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תקבלי בחצות את המתנה שלי אהשים מי שיודע לעצב אשכולות לפרטייייי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:43 PM
|
||||||||
חה. אוקיי, עכשיו, מה קורה? בא לך לשלוח לי ה''פ רק אפילו לומר שהכל בסדר? גם אם זה לא בסדר... סתם כדי שאני ארגיש שאתה לא מסנן... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:44 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רות יודעת לעצב אשכולות?
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:45 PM
|
||||
רות צריכה ללמוד למבחן חשוב מחר -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:45 PM
|
||||||||||
אל תדאגי. הכול בסדר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:46 PM
|
||
אז דולפין יודע לעצב אשכולות?
גם אם ממש קצת? זה חשובבבבב -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:47 PM
|
||||||||||||
אני אמורה להאמין? אני מניחה שכן. אני פשוט אאמין וזהו. זה לא כאילו שאתה סומך עלי ואשכרה תספר לי משהו... נכון? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 21:47 PM
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזכרתי את זה שאני פאקינג אוהבת אותך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |