![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2019, 23:58 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי שניצחנו לא הייתי פנוי אתמול הייתי במשמרת אז לא ראיתי
כן כל העובדים התחרפנו מזה שהמנהלת רבה איתי והאחמ"ש ישב איתה לשיחה רצינית ואמר שהוא רוצה שאני אחזור הוא התחנן אליי בטלפון שאני אחזור למשמרות ושהוא דיבר עם המנהלת ושהכל עכשיו על אחריותו הקראש שלי גם סיפרה לי משהו שאולי לא הייתי צריך לשמוע, באחת המשמרות שלה שבוע שעבר האחמ"ש צעק על המנהלת שאני אחד העובדים הטובים שלהם ושהיא עשתה טעות שהיא העיפה אותי כולם גם ככה רותחים עליה בגלל כל הסיפור עם העובדת הזונה שהיא נתנה לה יד חופשית בתחנה שבגללה מלא עזבו וגם הספקים שעובדים איתנו שהיו רגילים לראות אותי התעצבנו והעובדים בשטיפה ובצמיגים שלידנו שרגילים לצחוק איתי תמיד והלקוחות הקבועים אז חזרתי אבל ממש למעט זמן, אני לא מתכנן להישאר יותר מידי, ועכשיו כשהם צריכים אותי ולא רוצים לוותר עליי אני תופס אותם בביצים רק המנהלת לא אוהבת אותי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:00 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה עם זה כריס
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:01 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:02 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה לילט כולם♥
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:02 AM
|
||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה פאוור מוב שמע היא באמת סתומה מטומטמת המנהלת הזאת ומתי תקדם משהו עם הקראששששש והמנהלת שתיחנק יאללה לא יודעת מה טוב ומתנהגת כמו אהבלה אני בשוק שלא פיטרו אותה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:06 AM
|
||||
כן, מלא רוצים שהיא תתפטר חוץ מלעשות בעיות בתחנה היא לא עשתה שום דבר טוב כל הזמן היא הייתה תופסת לעצמה כמה מלקקות תחת ונותנת להן לגיטימציה לעשות מה שבא להן וכולם היו סובלים מקווה שהיא תפנה את מקומה בקרוב אני רוצה להתגבר על הקראש אז לא עושה אף צעד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:12 AM
|
||||||
למההה לאאאא מפטריםםם אותההה כבררר היא נשמעת כמו מישהי שצריכה סתירה דחוף אוקי אז כאילוווו לדעתי גם לדבר עליה לא עוזר אבל כאילו אתה מכיר את עצמך הכי טוב מניחה סו? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:14 AM
|
||||
שאלה טובה נקווה לטוב כן, נראה זה כבר יעבור לבד, זה בטוח תפסתי במצלמות את אחת ההחלפות משמרת שלנו וצילמתי כל כך הרבה רגעים טובים שהמצלמה קלטה ואני נקרע XD -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:22 AM
|
||
חחחח מה זאת אומרת?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:23 AM
|
||
סיפרתי לה על הניתוחים שאני עושה (FTM) והיא תקעה לי פרצוף ממש פרייסלס
במצלמה ראו את זה כל כך טוב שבכיתי מצחוק אני אראה לך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:29 AM
|
||
וואי לא יכולה עם סיסטרייטיםםםםם
הם לא יודעים להגיב לכלום חחח אתה מתכנן את הTOP SURGERY? כאילו אם באלך לעבור לפרטי או משהו זה מובן או כיאלו אם לא בא לך לספר בכלל זה גם מובן -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:31 AM
|
||
חחחחח היא דווקא ממש התעניינה בתהליך ובכללי היא תומכת גדולה של הקהילה אז הכל טוב איתה XD
אני הולך לעשות הכל כולל הכל, בלי יוצא מן הכלל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:33 AM
|
||
אאאא אבל זה עולה הוןןןןןן ממה שאני מכירהההה
אם אפשר לשאול אתה לוקח T? ולמה הפרצופים אז חחחח ועדיין שונאת סיסטרייטים בלי קשר -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:34 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתי להפריע בנוכחותי הסטרייטית
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:36 AM
|
||
אבויייי
סתם אני שונאת סיסטרייטים בהקשרים להטביים כי יש לי מספיק חוויות שליליות וכזה חוסר הבנה והכלה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |