![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:36 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מה לעשות, יעלה כמה שיעלה יאפ (: זה היה פרצוף של WTF, לא פרצוף רע. היא הייתה מזועזעת ברמה אחרת, החזיקה את כל הגוף שלה כי זה עשה לה צמרמורות לחשוב על זה. מסכנה ועוד אחרי השיחה שהייתה לי איתה על הדאנג'ן ועל BDSM... צילקתי את המסכנה. סיסטרייטים הם מהממים ממש -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:37 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן זה ברור לי גם התגובה שלי הייתה בהומור
ללא ספק יש לקהילה כקבוצה כל סיבה לשנוא אותנו הסטרייטים כקבוצה חחח -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:39 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא תמיד, לפעמים השנאה לא מוצדקת וגם אובר דרמטית יש הבדל בין להרגיש קצת נחיתות וקנאה לבין שנאה לא לגיטימי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:40 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יססס
ולא יודעת כריסססס חחחחח יש ויש וואי היה בחור שכשאמרתי שאני בי הוא כזה אבל מה את מעדיפה יותר לא אותך שב תנשום וגם תראה איך אני נראית עומואית של העולם כריס הומור -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:40 AM
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי אין שום זכות להעיר על זה בכל אופן ואין לי שום בעיה עם אמירות הומוריסטיות על שנאת סטרייטים, כמו שכשאני אכעס על סקסיזם אני אגיד ״איכס שונאת גברים״ עזוב שטויות כריס איך זה שרק לנו יש תמונה מהארי פוטר בחתימה -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:41 AM
|
||||
את לא נראית עומואית בכלל כשראיתי תמונה שלך פעם ראשונה חשבתי שאת סטרייטית יותר ממני -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:42 AM
|
||
הייתי עם נמפדורוש לפני תקופה קצרה
אבל האינטרסים שלי זזים מהר טוב אבל עכשיו יש לי שיער כחול של עומואים וזה המון שפת גוףףף ואתה לא רואה את השפת גוףףף בתמונה ואוף אני בעיקר יודעת שאתה צודק בתכלס חחחחח -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:42 AM
|
||
רק שאני חננה ותמיד הייתי בצד של הטובים
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:43 AM
|
||||||||
לא יודע. זה נראה לי לא מועיל אפילו בצחוק. אני סטרייט אז כנראה בזה אין לי מה להגיב, אבל נגיד בתור טרנס אני לא מוצא את עצמי מתבדח על שנאת סיסים בצחוק. לא כל אחד יכול לקבל את זה בצחוק וגם לפעמים מילים מחלחלות גם אם הן נאמרות בצחוק. רק אנחנו חזרנו למקורות כפרה עלינו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:43 AM
|
||
פרד וג'ורג' הם הצד הכי נכון בלי קשר לטובים רעים
וואי זה מה זה לא מועיל 'כנגד סטרייטים' ואני לא אבוא לאנשים סטרייטים ואתחיל לומר שמע יסטרייט לא זורם לי אבל במרחבים של הקהילה כן אני אאוורר תסכול כי כן מצטערת רוב הסטרייטים לא עושים מאמץ וסורי לא לרצות שאני אמות זה לא מאמץ ולא לרצות לסקול אותי זה לא מאמץ מאמץ זה לקום ולהגן על הקהילה כשחברים שלך חראים ואומרים י'הומו וי'קוקסינל ואם להם מותר לומר דברים בצחוק ומה את לוקחת כבד אז גם לי ולא מתכוונת ללקק ולהיות נחמדה לסטרייטים כקבוצה כי כקבוצה הם הסיבה היחידה שאני לא יכולה להתחתן פה ולא יכולה להקים משפחה עם כל הזכויות וההכרה החוקית של משפחה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:44 AM
|
||||
חחחחחח טוב אסור לי להסתכל הרבה בכל מקרה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:45 AM
|
||||
באמת שכן. הדמויות הכי טובות שנכתבו אי פעם אפרופו נימפדורה אני קראתי את הספרים שוב לא מזמן וכל האופי של מערכת היחסים שלה עם רמוס ממש צרם לי, זה כל כך ברור שהוא לא אהב אותה ולא עשה לה טוב -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:46 AM
|
||||||
תמיד היה וייב חזק של רמוסיריוס בספרים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:47 AM
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*נדחפת* בכללי רולינג לא נתנה כל כך מקום למערכת היחסים הזאת. יש שם משהו מגניב בפוטנציאל. היא לא ממש עשתה עם זה משהו. והוא כן אוהב אותה והיא אוהבת אותו ובלה בלה בלה פשוט הבעיה ברולינג כי היא לא עשתה עם זה כלום. יום טוב. אני בכלל לא פה. אני לומדת למבחןןןן. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:47 AM
|
||||||
וואי אני בדיוק התחלתי לקרוא מחדשששש למה הכוונה? ממש סקרנת ורמוס לגמרי הומו אין ספק המטאפורות והכל -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |