![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:49 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שנרקיסה היא דמות ממש אנדרייטד ומגיעה לה הערכה אבל מי נותן בכלל
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:56 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אגיב לגבי רמוס לכולם
הוא אף פעם לא דאג לנימפדורה, הם כבר היו נשואים כשהמסדר עשה מבצע מטורף להעביר את הארי למחילה בתחילת הספר השביעי והיא כבר הייתה אמורה לחזור אבל היא לא הגיעה וזה לא הטריד אותו בכלל, וכשהיא כן הגיעה הוא לא הראה שום סימן שהוקל לו לדעת שהיא בסדר - להפך, הוא דיבר אליה בנימה כועסת אנחנו יכולים להבין שהקטע ביניהם התחיל מתישהו בספר השישי, ואיזה קטע, זו בדיוק התקופה שבה נימפדורה הייתה כבויה ומדוכאת. צירוף מקרים? הפטרונוס שלה השתנה לזאב בגללו, היא אהבה אותו כמעט בקטע אובססיבי, ולא היה נראה שהיה לזה מענה... זה כמעט נשמע כאילו הוא התחתן איתה כדי לעשות לה טובה. גם לקונספט שלהם כזוג לא התחברתי כי כל כך לא מתאים לרמוס להיות עם מישהי צעירה ממנו כל כך... הרגיש לי תלוש. אני ללא ספק מאמינה בקיום של רמוסיריוס, הם היו ביחד לפני שסיריוס נכנס לאזקבאן ולפני שהם הספיקו לסדר את העניינים ביניהם סיריוס מת. אתם לא תצליחו לשנות את דעתי -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:57 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש לא מפתיע, בעיקר כשאנחנו יודעים שזאת לא הפעם הראשונה שרולינג מפשלת על שיפים
היה למלא שיפים פוטנציאל והיא הרסה אותם היא יודעת לעשות עלילות, לא שיפים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:58 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע ממש מדכא וואו וכן לגמרי לא רמוס שהוא בן אדם שעבר כל כך הרבה להיות עם מישהי ילדונת לעומתו לא ברור ולא יפה מצד רולינג לכתוב ילד לעולם שההורים לא אוהבים אחד את השני והולכים ככה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 00:59 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טדי לופין זאת המצאה נוראית כמעט כמו הבמבה נוגט
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:00 AM
|
||
מעניין מה דעת משרד הקסמים על הקהילה הגאה ואיך חיו להט"בים בעולם הזה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:01 AM
|
||
חחח לפי רולינג או לפי ההגיון?
מניחה שכמו בהכל הדעות חצויות אבל נגיד למישהו כמו וולדמורט נראלי טוהר הדם חשוב יותר בתור התחלה בכל אופן אי אפשר לדעת וכן טד לופין מזעזע מסכן -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:02 AM
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמוס לופין זו מילה נרדפת לדיכאון חחחחח אני לא כועסת עליו או מאשימה אותו דו, הוא הדמות האהובה עליי ואני גם מאוד מזדהה עם הוייב הכללי של ספר ביד וחברים אידיוטים כי רוב התמונות שלי זה חברים שלי מנסים לעשות איתי סלפי כשאני מתעלמת מהם וממשיכה לקרוא אבל ברצינות, רמוס לא הפסיק לחפש תירוצים לברוח ממנה ופאקינג התחרפן כשהיא נכנסה להריון... הוא לא רצה את זה -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:05 AM
|
||||||
מה פתאום במבה נוגט זה האלוהים החדש, אם יום אחד אני אעזוב את בית הכנסת שלי זה יהיה למפעל של אסם
שניהם? איך רולינג הייתה גורמת למציאות הלהט"בית להיראות בעולם הקסם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:06 AM
|
||||
אני גם חשבתי על זה ואני נוטה להסכים עם ניקה, אני חושבת שהאובססיה לטוהר דם נובעת מאותם עקרונות שמובילים להומופוביה אז זה לרוב יבוא ביחד אבל טוהר הדם יהיה חשוב יותר -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:08 AM
|
||||||
בטח יחסים חד מיניים אצל אוכלי המוות זה כמו בגרמניה הנאצית, משחקים מחבואים עם היקום -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:08 AM
|
||
טוב רולינג כבר כאילו כתבה את הספרים ולא הכלילה את הקהילה בכלל למעט רמיזות (רמוס) וכל מני כאלה
אבל אמ אני חושבת שבכתיבה מחדש בלי כזה לנסות לעשות FAN SERVICE זה היה כזה רגיל יש כאלה שהם עומואים יש כאלה ששונאים אותם כנראה שהדמויות הראשיות היו עדיין סטרייטיות אבל הן היו תומכות בקהילה בטח הרמי היתה הולכת לצעידות למען הקהילה וכאלה אם לא אז כזה באמת את תומכת בגמדוני בית ולא בלהטב? כי רמוס לא היה סטריייטטטטט והוא היה סבבה אתה בתור סטוץ אולי או 'זקן' כזה אבל אז היא פתחה רגשות כי בטח יש לה דאדי אישיוז או משהו ואופס טד קיצור נושא מדכא ממש -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:09 AM
|
||||
לונה בטוח הייתה פאנסקסואלית -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:10 AM
|
||
אוי לא חשבתי על הדאדי אישיוז אבל זה ממש מסתדר
האמת שרמוס של אחרי המלחמה נראה לי כל כך מדוכא שאין שום זכר ליצר מיני חחחחח אבל כן זה לא שהוא לא סבל אותה, הוא פשוט לא באמת רצה להיות איתה באופן רציני -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:13 AM
|
||
אני שוכחת איך היו היחסים שלה עם ההורים
וכן לונה פאן ללא צל של ספק ג'יניXלונה היה קורה בעולם מתוקן -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |