![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:15 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא נשמע שהיו לה יחסים סבבה עם ההורים אבל פוגשים את ההורים שלה רק לחצי פרק וגם זה כשהיא לא נמצאת שם פיזית
מאוד סביר שכל הסיפור התחיל מסטוץ אבל שוב אני די בטוחה שזה היה משהו שנימפדורה יזמה ורמוס פשוט זרם -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:16 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דראקו גיי
נרקיסה האמא התומכת שלא מראה את זה בפני אנשים לוציוס אבא הומופוב, בלטריקס דודה הומופובית אבל בטח בארון בלי מספיק הבנה בנושא (תמיד הרגיש לי שהיא בי) הומופובים בארון מסוגלים להוציא אותי מדעתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:17 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח בלה סטרייטית זו מחשבה קורעת
היא בי לגמרי אבל כזה לא אוהבת לייבלים וגם כאילו היא סופר ממוקדת על וולדמורט וכן לגבי דראקו מדויק -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:18 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט לא מאמינה שרמוסיריוס נלקח מאיתנו ככה
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:19 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש גם מתחתנת מאוחר עם גבר שהיא לא נמשכת אליו גם אובססיה לאיזה דאדי חולני בלי אהבה אמיתית לא באמת הייתה לה אהבה רומנטית בריאה לגברים בספרים ויש לה וייב בי בטירוף עד עכשיו חשבתי שרק אני רואה את זה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
זה אכן פשעעע
אבל בשביל זה יש פאנפיקשןןןן גם חינם גם מדהיםםם -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לפעמים יותר טוב מהספרים עצמם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:22 AM
|
||||||
אפילו אני דרך עיניי הסרייטיות רואה את זה ובנימה זו אלך לישון כי יש מחר בית ספר ואחלום חלומות על רמוסיריוס -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:22 AM
|
||
לילט וחלומות רמוסיריוס טובים
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:27 AM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? אני הבנאדם היחיד שחושב שזה חטיף זוועתי? ולול. צחקתי בקול...
נכוןנכון דראקו גיי. אין לאב ווית' הארי. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:28 AM
|
||||
כנראה הייתי רציני XD לא יודע מי יהיה הרב שלי שם אבל בית הכנסת החדש שלי יהיה ללא ספק מפעל של אסם במבה נוגט זה ליטרלי אלוהים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:31 AM
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסם זה מדהים כי זה גם צ'יטוס דולפינים וגם וגם שקדי מרק. אבל איכ במבה נוגט זה איכ. יותר גרוע מפרסבת'. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:32 AM
|
||||||||
פרסבת' זה החיים איך את מעיזה בכלל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:35 AM
|
||
במבה נוגט זו מתת האל
אני הולכת לישוןןןןןןןןןןןןן לילט לכולםםם -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 01:35 AM
|
||
תודה לאל
לילט -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |