![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:38 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתחילה היום מאוחר יחסית
שזה רבע שעה מאוחר יותר משאני מתחילה בבית ספר אבל יוצאת חצי שעה אחרי הרגיל מהביתת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:40 AM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי את מתחילה בדרך כלל?
ביסודי-חטיבה החלנו ב8, בתיכון ב8:10, עכשיו בלימודים 8:15\8:30 וכשאני בבית ב... מתי שבא לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:41 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ בבית ספר בעיקרון בשמונה וחצי יש שיחה קצרה עם המחנךת אבל את השעה הראשונה מתחילים ברבע לתשע
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:43 AM
|
||
נשמע נחמד
אצלנו חינוך היה פעם בשבוע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:45 AM
|
||
יש לנו גם חינוך שזה ממש שיעור שלם אבל כל בוקר יש לנו בוקר טוב שזה ממש רק חמש דקות עם המחנךת להודעות וזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:46 AM
|
||
איי סי
זה עדיין נשמע נחמד, כאילו למישהו באמת אכפת מכם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:48 AM
|
||
כן זה ממש נחמד
גיליתי עכשיו שאתמול התחילה העונה החדשה של הכוכב הבא והגבתי ממש בדרמטיות לזה שפספסתי את הפרק ואבא שלי נוהג והוא חשב שמשהו אמיתי קרה אופס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:49 AM
|
||
אוי נכון
ראיתי את העונה שעברה כי הייתי ב* והיינו צופים בהם בשעות שהיו תוקעים אותנו במועדון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:50 AM
|
||
ראיתי את כל העונות כי אירוויזיון
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:50 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתברר שאני נראת כל כך עייפה שהמורה לספורט פשוט סירבה ללמד אותי ושלחה אותי לכיתה.
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:51 AM
|
||
באיזו כיתה את?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:53 AM
|
||
היא בגילי
יש פה אנשים בגילי בדיוק היום חשבתי על כמה הייתי קטנה פה ביחס לאנשים פעם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:56 AM
|
||
היית בת... תשע כשהגעת לפה?
...חשבתי שזה נורא צעיר עד שהבנתי שגם אני הייתי בת 9\10 אוקי בדקתי בפורום המרושע האחר היריב המזעזע והייתי בת 9 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:58 AM
|
||
הייתי בת שמונה וטיפה
שתינו היינו ממש קטנות אבל כאילו הזמן עובר ועבר המון זמן. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:58 AM
|
||
או וואו זה מאד צעיר
בגיל שמונה שיחקתי Spore (ככה אייתו את זה? אני חושבת שכן) כל היום בערך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |