![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 11:36 AM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייתכן סתם אין לי שום מושג מה קורה עם זה כי כאילו התשובה הלא מועילה הזו אפילו לא הגיעה אלי ישירות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 11:39 AM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גב האומה זה נהדר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 11:40 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבחורה מהחנות פאזלים זכרה אותנו אופס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 11:54 AM
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי את בטח מזמן לא פה אבל של מי הגיף בחתימה? הגיטרה הזאת והקעקועים ממש מוכרים לי -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר כאילו לשים על פרטי וכאלה (בהקשר של התמונות הישנות)
אכלתי בר של שוקולד פנדה שהיה עם ממרח בוטנים וקשיו וכאילו הבטן שלי כבר לא יודעת להתמודד ואני מרגישה ממש כבדה ועייפה מה עושים -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:06 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוכלת תסביך עכשיו על למה הגיטרה הזאת כל כך מוכרת לי
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:06 PM
|
||
ניסית לעשות REVERSE SEARCH לגיף בגוגל?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:12 PM
|
||
דברים שאני אוהבת בסדר יורד
הציפורניים שלי כל דבר אחר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:13 PM
|
||
מעולם לא התחברתי ללקים וכאלה
מאשימה את ההורים שירדו עלי כל פעם שהייתי שמה לק שחור בחטיבה ולא נתנו לי להביע את עצמי -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:16 PM
|
||
לי ממש לא היה אכפת מהציפורניים שלי עד שהתחלתי להאריך אותו וגיליתי איזה דבר יפה זה
עכשיו אני גם עושה ג׳ל אז בכלל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:31 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכם
שיחררו אותנו מוקדם כי התייאשו ממנו -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:32 PM
|
||
הגיוני
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:35 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפיאפ
מה קורה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זוויות היקפיות במעגל
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 12:54 PM
|
||
נורא אהבתי לקים וכאלה עד גיל 12 ואז התחלתי לנגן ומאז כל מי שמסתכל על הידיים שלי חושב שאני לסבית
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |