![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:31 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה חתיכת נאחס
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:32 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומאז דרים ת'יאטר היו בישראל ולא יכולתי ללכת אליהם :\
אבל למיטב הבנתי ייתכן שהם יגיעו שוב כי זו כבר לא הייתה הפעם הראשונה שלהם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:34 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט שמחה שיצא לי לראות את קווין (עם אדם למברט אבל עדיין קווין. ההופעה הכי כיפית שהייתי בה)
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:36 PM
|
||
אחד המורים שלי הראה לי סרטון מההופעה ההיא וזה נראה מדהים
יש מלא הופעות בזמן הקרוב ואף אחת מהן לא מעניינת אותי מספיק בשביל לנסות להתמודד עם הסיכוי להתקף חרדה (או בשביל בזבז עליה כסף) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:37 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדוק כי לא התאמנת ולא נעים לי להגיד לי שכשמזדקנים אז המוח קולט דברים חדשים בקושי רב מאד -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:39 PM
|
||
אני הולכת לאיירון מיידן וסוף סוף הצלחתי להשיג כרטיסים למופע הזה של החברים של נטשה, שהם מבצעים את כל רדיו בלה בלה בלייב עם ליאור אשכנזי בקטעי קישור בתפקיד א. וקסמן
כבר פעמיים פספסתי את הכרטיסים לזה אבל לשמחתי פתחו עוד תאריך אומרים שזה משהו מטורף, מופע של חמש שעות -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:40 PM
|
||
הסיבה היחידה שרציתי ללכת לאיירון הייתה "אני לא רוצה לפספס את זה למקרה שיום אחד אוהב אותם"
חמש שעות בנשמע מתיש ממש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:41 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה! אחלה של להקה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:42 PM
|
||
זה עם הפסקה באמצע והכל אבל כן, הרוב נוטשים אחרי השירים של הדיסק הראשון
נראה כמה אשרוד, אבל אני נהנית מהקונספט המאוד גרנדיוזי הזה מור, מי ישמע מזדקנים, ילדה בת 17 -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:49 PM
|
||||
כמעט כל בן אדם שדיברתי איתו על מטאל עשה פרצוף כשאמרתי שאני אוהבת את אוונג'ד לא שדיברתי עם הרבה אנשים, אבל הרבה אנשים מסתכלים עליהם מלמעלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:50 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת לא מבינה איך אפשר להנות מהופעות גדולות כי כאילו יש ככ הרבה אנשים
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:50 PM
|
||
אני מניחה שזה חלק מהחוויה
אף פעם לא הייתי, אבל הייתי רוצה ללכת מתישהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:53 PM
|
||||
מודה שמעולם לא נהניתי להיות בחלקים הצפופים של הקהל, אני אוהבת לתפוס לי מקום מרווח יחסית עם ראות סבירה ויש משהו נחמד בכמות הזאת של אנשים כי את מרגישה שכולכם באתם מתוך אהבה למשהו אחד גדול יותר, ובתוך כל כך הרבה קהל את מרגישה שאף אחד לא שם לב אלייך אישית וזו תחושה נורא משחררת -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:53 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חושבת שההופעה ה'אמתית' האחרונה שהייתי בה הייתה של פול טראנק לפני שנתיים והם היו במן מועדון בכזה קומה מתחת לאדמה ואלתרו מלא וזה היה כיף למרות שהיה מלא אנשים אבל זה פשוט לא מהנה לי
אני גם מטר חמישים וקצת אז כאילו זה פשוט לא בשבילי אני אף פעם לא רואה כלום אבל הייתי בהופעה של ידיד בלבונטין והיה ממש כיף עריכה:אאא החרדה שלי לא מאפשרת לי להרגיש שאף אחד לא שם לב אלי לא משנה באיזו סיטואציה נזכרתי שהייתי בהופעה של JAMIE XX הקיץ והייתי כאילו בהיי וזה ועדיין כל מה שהמוח שלי חושב זה 'רואים אותך מסתכלים עלייך רוצים ממך משהו מצפים ממך להתנהג בצורה א' ב' ג' -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:57 PM
|
||
אני גם גמדה ומתקשה לראות
החוויה הכללית מהופעה מאוד משתנה בהתאם לגודל ולסגנון - הופעות גדולות בעמידה זה משהו אחד, הופעות ישיבה באמפי זה סתם מבאס, הופעות בישיבה סביב שולחנות כמו זאפה או איזה פאב מקומי שיש לנו כאן בערד זה הכי כיף בעיניי -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |