![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 13:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא הולך להיפתח זאפה בבששששש
ואני התחלתי ללכת למופעי דראג שזה ממש כיף ומרגיש ביתי וחם ומקבל -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:00 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם נורא חרדתית בסיטואציות חברתיות אבל דווקא אותי זה משחרר
ולגבי הופעות בפאבים זה מן הסתם לא תמיד תואם ז׳אנר אבל אני אוהבת את הוייב הכללי, במיוחד כשזה בחלל פתוח ואפשר לעשן כןןןןן זאפה בבש זה ממש מרגש -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:03 PM
|
||
בטח אבל יהיה מפוצץץץץץ
בהופעה של ג'יימי XX זה היה במקום שכוח אל בתל אביב עם רחבונת קטנה שאכלסה מלא מלא אנשים וכולם רוקדים ואין כמעט אורות חוץ מסגולים ואדומים ואין מילים זה פשוט מיקס דנסי כזה שנמשך ונמשך ונמשך ואין מקום ואנשים נדחפים ובקיצור אאא וואי יהיה לי קשה בחללים עם עישוןןןן אני ממש מנסה להפסיק לגמרי אבל ממש קשה לי כשאנשים מעשנים לידי -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:03 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו מרגיש לי חסר
![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:04 PM
|
||
השם ישמור מה זה הלוז המדכא הזה
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גררתי בקיץ את קימ וחתול להופעה של פול טראנק בבית ספר שלי חחחח
והייתי גם בהופעה של החצר האחורית הקיץ תכננתי ללכת להרבה יותר הופעות משיצא בסוף כי לא הצלחתי לגרור אנשים לטונה ובסוף ביטלתי את התוכניות ליומולדת שלי אבל היה נחמד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:05 PM
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו אני עוד לא בשלב של לנסות להפסיק אז איפה שמותר אני אוהבת לעשן בהופעות אבל אני לא זונה גם אם מותר אני לא אעשן כשצפוף כי לא כולם צריכים לשאוף את הסרטן ריאות שלי משלים בגרויות, מור? -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:07 PM
|
||
אני לא מבינה מה הקטע בטונה למה ככ אוהבים אותווו
ותבורכי אין מספיק אנשים שמתחשביםםםם -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:08 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המוזיקה שלו נהדרת והוא הגיע לבש אז למה לא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:08 PM
|
||||
וואי כן לא מבינה את ההייפ סביבו הוא ונצ׳י נץ׳ נשגב מבינתי אבל הבחור שאני דלוקה עליו אוהב אז אני שותקת חחחח בעיניי זה ממש טריוויאלי -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:10 PM
|
||
חחחח רוב הבחורים שמכירה אוהבים
מניחה שיש משהו אז? פשוט לא בשבילי אבל אוקי אני בקושי מקשיבה למוזיקה ישראלית סתם מעצבן אותי לשמוע את הקול שלו והפרצי נוסטלגיה בכוח ועצובי פעם ישבתי איפשהו לאכול והיו איזה שבעה שירים שלו ברצף וכל הזמן אני וחברות קיווינו שיתחיל שיר שלא שלו ואז זה תמיד היה הוא והיה מאוד קשה לעבור ככה את הארוחה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:11 PM
|
||
בשנה האחרונה ככה התחלתי לשמוע הרבה מוזיקה ישראלית אבל אני יותר בכיוון של משינה, תיסלם וכדומה
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:12 PM
|
||
החלפתי היום את העגיל של הנזם סוף סוף אחרי ארבעה וחצי חודשים ואני מרוצה ממש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:13 PM
|
||
וגידי גוב. אהוב ליבי
נסעתי פעם להרצליה להופעה שלו בזאפה ופעם ישבתי בבית קפה עם ידיד ולאורך כל הזמן שישבנו שם השמיעו רק גידי גוב, מאוד נהניתי -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |