![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:33 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סגרתי את הבאסטה של העגילים אחרי שניים בתנוך בצד שמאל ושלושה בימין
והנזם השלב הבא זה קעקוע -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:34 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל גם ככה האוזניים מוסתרות רוב הזמן אז זה לא ביג דיל ויש דברים מגניבים שאפשר לעשות אתם וכאילו הליקסים עדיפים על דברים שהם על הסחוס כמו טרגוס ורוק סו יאא איזה קעקוע את חושבת לעשות? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:34 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאאא בת דודה שלי ציירה לי סקיצה לקעקוע אבל היא לא שולחת ליייי
נראה לי ברגע שאני 16 אני נוסעת אליה שתקעקע אותי ניקה לי יש ניסיון רע עם הליקסים אז זה מלחיץ אותי וטרגוס אני בחיים לא אעשה למרות שזה מהמם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:36 PM
|
||
לא היה לי כוח לבקש דברים מההורים אז התחלתי להתקעקע רק מגיל 18 ועבר כבר מלא זמן מהקעקוע האחרון שליייי וגם אין לי כסף לעשות עוד חחחח
ליאם למה שלא תעשי טרגוס? כאילו מלחיץ או חושבת שזה לא בשבילך? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הייייי אפיייי נחמד לראות אותךךך
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:37 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אני שבוע שעבר עשיתי הליקס
השבח לאל הפסיק לרדת דם רק טיפה כואב -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:38 PM
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי סקיצה כבר, זה התווים של הליין פסנתר הזה בבוהמיאן ראפסודי של קווין רציתי שזה יראה בכתב יד אז ביקשתי ממלא מוזיקאים שאני מכירה שיעתיקו את זה והכי אהבתי את הכתב של המנהל של הקונסרבטוריון שאני לומדת בו אז זו גם בחירה אייקונית כזאת כי אני בייסיקלי גרה בקונס ככה זה נראה https://i.postimg.cc/HWVBCxc8/image.png -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:38 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל עגיל צריכה להציק לאמא שלי חודשים לפני שזה באסה אבל רק באוגוסט אני אוכל לנסוע לעשות בעצמי ובת דודה שלי מקעקעת אבל ההורים שלי לא רוצה שהיא תקעקע אותי כי הם אמ, מכירים אותה ויודעים שהיא מרחפת ולא אחראית אבל היא מציירת ממש יפה וממש אהבתי את הסקיצה שהיא ציירה לי ואני מקווה שהיא תעשה לי בהנחה או חינם אפילו כי היא עוד ממש מתחילה והיא מחפשת אנשים להתנסות עליהם עדיין כי יש לי נטייה לדלקות אוזניים וטרגוס זה במיקום מאוד בעייתי מהבחינה הזו אז אמ, פחות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:40 PM
|
||
חחחחח יש לי דודה שעשתה קורס קעקועים והכל והיא מציירת מדהים אבל היא חרא מקעקעת
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:41 PM
|
||||||
יא אוקי כן זה אחלה רעיון! ואהבתי את הקטע של הכתב יד זה נראה הרבה יותר אישי ולא לעוס ככה! מה זהההה לכולם היו חרא חוויות עם הליקס? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
הקעקועים שבת דודה שלי עשתה האמת נראים ממש טוב
וכאילו היא מקווה להתפרנס מזה, זה מה שהיא רוצה לעשות בחיים, לפחות בינתיים היא עוד ממש צעירה אז -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לי אין חוויות זין עם הליקס כי למרות שאני אוהבת לא עשיתי
סיפורי האימה על ההחלמה הארוכה הרתיעו אותי -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:43 PM
|
||
ליאםםם הייתי ממליצה בכללי להתחיל מקעקועים קטנים
וכאילו אישית אני הארדקור בעד רק ללכת למקעקעים מקצועיים מוסמכים עם תעודות ונסיון וציוד סופר איכותי, לדעתי זה שווה את המחיר כאילו בתיכון עשיתי וזה החלים לי ממש מהר בלי שום דלקות ולא זוכרת שהוא אמלל אותי בכלל אבל יש לי גם סף כאב גבוה וסבלנות אהמ שמונה חודשים עם רוק שלא מחלים וכואב כל הזמן -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:43 PM
|
||
אני עומדת להישמע ממש מלאה מעצמי אבל אני מקשיבה להופעה אקוסטית שעשיתי פעם באיזה מבשלת בירה עם חברה ואני ממש נהנית
היא זמרת מעולה ושיחקתי אותה בעיבודים -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |