![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:45 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקעקוע שיש לי בראש הוא קטן וחמוד כזה ומושלם וכאילו בת דודה שלי מוסמכת אבל ניסיון אין לה ממש אבל אני יכולה ללכת לפירסר שלי כי הוא מקסים והוא בעיקרון מקעקע בכלל אבל נראה לי אני כבר אעשה את זה אחרי שיהיה לי 16 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:46 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל קטעי הקישור שלי קרינג'יים ברמות
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:47 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה נשמע מדהים ממש של שירים שלכם או קיימים? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:48 PM
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיימים אבל השתתפתי גם במופע של שירים מקוריים שנמצא כולו ביוטיוב רק שאני לא כתבתי אף אחד מהם חחחח -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:49 PM
|
||
וואי הקושי הכי גדול שלי זה להלחין ואני חושבת שפשוט אין לי את זה
לא משנה כמה ניסיתי לא הצלחתי וזה מבאסי -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:51 PM
|
||
אני בקושי מסוגלת להלחין אבל גם זה אני עושה יותר טוב מלכתוב מילים לשירים
למרות שבסיפורים אני סבבה על מה את מנגנת? -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:51 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ ממור כולנו פה דרומיים כרגע וזה נחמד לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:52 PM
|
||
עשיתי שיר אחד באיזה מופע מחווה ליגאל בשן בקיץ והבטיחו לי תמונות ועדיין לא קיבלתי אותן
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:54 PM
|
||
מנגנת על אקוסטית אבל עקרונית אני רוצה ממש חשמלית ולחבר למחשב ולהפיק דברים אינדיים כאלה
מלא ריוורבים ונפח זה ופד נגינה כזה שיכולה לטעון עליו צלילים ולשחק גם עם זה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מותשת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:56 PM
|
||
המופע של מקורוק היה כל כך טוב שאני חייבת להשוויץ בשיר הכי מוצלח שיצא משם בעיניי על אף שזה אומר שתגלו איך אני נראית
https://www.youtube.com/watch?v=ZGer46iatRg...w9BlJtd&index=5 ועכשיו זה עליכם לנחש מי מהנוכחים על הבמה זו אני -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:56 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טלטללללל -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמית פה
וואי שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2019, 14:58 PM
|
||
חידשתי את הג׳ל והחלפתי את הנזם ועשיתי שני עגילים חדשים וזה משמח אותי לאללה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |