![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 07:59 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מה זה אופס
אבל כאילו עד כזה גיל 12 הייתי פה כזה און אנד אוף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:03 AM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משחק ממש נחמד, לא פופולארי, מהיוצרים של סימס
אתה מגדל חייזר כזה מאז שהוא חד תאי בים עד שהוא אימפרייה גלקטיק מלא עיצוב של החייזר ודברים מגניבים ממש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:03 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו זה נשמע ממש נחמד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:05 AM
|
||
מתברר שזה לא מהיוצרים של סימס אלא רק מהpublishers של סימס אבל הוא עדיין נהדר
אני תוהה אם שינו אותו והפכו אותו להיפרריאליסטי (הוא היה ממש ריאליסטי גם בהתחלה ט'ו) ומפחיד כמו שעשו לסימס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:09 AM
|
||
את יודעת אף פעם לא הבנתי מה אנשים אוהבים בסימס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:13 AM
|
||
אהבתי לבנות בתים ולעצב דמויות
ולהרוג אותן מדי פעם, אבל רוב הזמן פשוט בניתי דמויות ובתים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:15 AM
|
||
אני בחיפוש אחרי שירותים שלא מנקים בהם כרגע
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:20 AM
|
||
וואו היו לנו המון המון המון שירותים בבית ספר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:20 AM
|
||
יש לנו שירותים בכל קומה
רק ברביעית היה פתוח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:22 AM
|
||
היו לנו שירותים מעורבים וזה הגדיל את האפשרויות
והאמת שלא הייתה התנגדות רצינית בעניין בשנים שהייתי שם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:25 AM
|
||
פה פשוט כאילו
בכל קומה יש שירותים זהו אין איזה תחכום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 08:54 AM
|
||
פייסבוק: יש מסיבת ענק לחגוג 20 שנה לאוונג'ד
אני, בידיעה מוחלטת שאף פעם לא הייתי במסיבה, שהיא בתל אביב, שאני לא מכירה אף אחד, שאני לא יודעת עד כמה צפיפות וקולות חזקים עדיין עושים לי התקפי חרדה, ובידיעה שאלכוהול ממש מלחיץ אותי: אולי אני אלך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 09:20 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עייפות
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 09:22 AM
|
||
מה הפואנטה של חורף
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 11:24 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםםםםםםםםםםם:)
מה נשמע? איך החיים? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |