![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:07 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייייי:)
מה נשמע? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף בהצלחה
באיזה חומש אתם? ומתמטיקה זה פונקציות קוויות וכזה? הי אביבבבבב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי פונקציות קוויות זה חמוד
ואחד הדברים היותר שימושיים שיש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:09 PM
|
||||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה... איך סבא שלך? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:10 PM
|
||||||||||||||||||
ידוע,הבעיה היא,שהיא עדיין קיימת😒 -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בבית חולים -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תתיש את עצמך יותר מדי מהלימודים השנה, תנוח קצת אם צריך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:11 PM
|
||||||||||||||||||
אז בואו נדלג על כיתה ח כאילו, ברצינות. מה יעזור לי בחיים לדעת אם הספר שאני קוראת נחשב סיפור קצר או רומן? ומה במשפט שלי זה ש"ע ומה ש"ע? אם יש משהו באמת חשוב שלומדים זה אנגלית ואולי מתמטיקה. זהו. קיי:) יש אורך מסוים? ורק מעבר כללי כזה או כולל פירושים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:11 PM
|
||||
אכן אבל עכשיו עברתי לחפיפת משולשים והיום עשינו חזרה על אי שויונות חפיפת משולשים זה קל ממש -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:12 PM
|
||
וואי ספרות זה כל כך מיותר הצילו
ומה זה לעזאזל יחס הזהב ומה זה יתרום לי בחיים? כיתה ח' זאת כיתה תקועה כזאת😂 -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:13 PM
|
||||||
אממ אני פשוט צריכה לדעת כזה מה קורה שם? כאילו ביום חמישי אני צריכה להגיש מערך לפעילות לקבלת שבת על הפרשה הזו והתכנון היה לדבר איתם ולהסביר להם מה קורה בפרשה ואז לחלק אותם לכמה קבוצות קטנות שכל אחת תמחיז קטע מהפרשה כי ממה שהבנתי יש בה די הרבה דברים אבל קשה לי עם תנך אז באסה
חפיפת משולשים מסתבך קצת בהמשך אבל כן זה די קל ואי שיוויונות לומדים גם ב-י' ברמה גבוהה יותר וזה כזה נושא חמוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:14 PM
|
||||||
אה עברנו את זה זה סבבה כזה אבל טוחנים את זה ממש וזה מציק. ואי שיוויונות לא לגמרי למדנו אבל נראלי שאני סוגשל יודעת מה זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
ספרות זה לא חשוב
ובאנגלית יש לי מורה שלא יודע ללמד כנ"ל מדעים אבל של"ח זה כיף ממש כיף באמת שזה כיף יאיי,אני פש"ץ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
|
||
חפיפת משולשים זה ממש נחמד!
התחלנו את זה עכשיו בעמ"ט אבל בבר אילן אנחנו כבר בצלע-צלע-זווית -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ספרות אני לא בדיוק לומדת אופסי דייזי
צלע צלע זווית זה הדבר הכי מיותר שהוכח. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |