![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:28 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נרשמתי! אני ממש מקווה להתקבל! עריכה:מסתבר שאמא שלי עוד לא רשמה אותי אבל היא הולכת לעשות את זה בקרוב -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:29 PM
|
||||||||
כןןן שלחו לי מייל על זה אבל אני כבר לא יודעת אם אני רוצה ואם כן אז איזה מסלול וכל זה תלוי גם באם יקבלו אותי אוף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא איזה כיף לשמועע באיזו אוניברסיטה? תל אביב? ולאיזה מסלול אתה מכוון? ושני - הכי חשוב זה לנסות אחרי זה את יכולה להחליט אם באלך או לא אבל בלי לנסות לעולם לא תדעי וכאילו יש רק הזדמנות אחת וכל זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה קשה לי כי היא באמת יכולה להיות מדהימה והכל פשוט לא אליי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני פחות בקטע למסור פרטים.... ודרך אגב סורי על הבורות אבל מה זה אודיסאה? -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:30 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו תוכנית שיש באיזה שש או שבע אוניברסיטאות כבר שמאפשרת לימודים אקדמיים לבני נוער והיא קסם של דבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:31 PM
|
||||||||||||
את יכולה לשלוח לי איזה משהו שיותר מסביר על זה? -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:31 PM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נרשמתי כבר בזכות אחותי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:32 PM
|
||||||||||||
עדיין לא כל כך יודע… -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד, שירשוררררר
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
https://www.madaney.net/homepage/ תכנסי פה לקטגוריה אודיסיאה אתם לא יודעים כמה זה משמח אותי שנרשמים, אין לכם מושג אפילו וזה שאתם נרשמים אפילו לא תורם לי לתחרותת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:33 PM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לא אלייך אז למה שהיא תיהיה איתך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:34 PM
|
||||
אני לא יודעת איזה נושא באלי אפילו כאילו סייבר זה בטח כל הבינה מלאכותית וIOT ותכנות וקידוד וכאלו שזה נחמד אבל לאדעת וביומד זה ביולוגיה וכימיה וזה משעמם ופיזיקה זה מדעים ומתמטיקה שכאילו נשמע מעניין כזה אבל... כבר אין לי מושג מה אני רוצה ואם אני רוצה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:35 PM
|
||||||||||||||
אני לא יודעת מרגיש לי שהיא טיפה מנצלת אותי לכי לשירשור שלנוווו -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 21:35 PM
|
||
אני ממש לא תלמידה מחוננת ולא תלמידה מצטיינת!
-------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |