![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 22:52 PM
|
||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקף חרדה קרה לי בפעם הראשונה וממש חזק ועכשיו אני ממש מותשת נפשית לילס מה קורה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 22:57 PM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקווה שלא יחזור בקרוב❤ יש עוד משהו חדש אצלך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 22:58 PM
|
||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נה רק שחדש לי שאני מזכירה לך על שירשורים ולא להפך;) -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:01 PM
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו נכון תאמת שאני ממש רוצה לפתוח שירשור שאני אוהב מאוד עם מישהו שזמין (אהמ אפי אהמ עומר) אני רוצה שירשור זורם שיקח אותנו למקומות שלא התכוונו להם בכלל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:02 PM
|
||||||||||||||||
אני זמינההה טוב, בדרך כלל היום ומחר זה מקרה מיוחד! רוצה איתי? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:12 PM
|
||||||||||||||||||
לא, הרי זה בכלל לא מה שניסיתי לרמוז כאן. משמע, כן. אמממ טוב מה דעתך על זה אמממממממ שתי בנות זאת התחלה טובה ו אמ פנימייה זה גם טוב ו מה דעתך על פנימייה שכול מי ששם עבר משבר נפשי או פיזי וכל מי ששם חייב לקעקע את אותו הקעקוע על הצוואר או על גב היד (נגיד את סמל הפנימייה) והכל בעולם בדיוני עם כוחות ודרקונים ובנות ים וציפורים במים ודגים באוויר וחתולים שמשתעלים אש ויוניקורן שמקיא ענני גשם? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:16 PM
|
||||||||||||||||||||
נשמע ממש טוב רקקק אפשר בלי הכוחות? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:17 PM
|
||||||||||||||||||||||
אמממ קיי אבל עם כל היצורים הקסומים או בלי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:18 PM
|
||||||||||||||||||||||||
לא נראה לי... יותר אוהבת שירשורים או על ה"פ או בלי כוחות או קסם -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:20 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
טוב סוו אני פותחת? זאת תיהיה כותרת מוזרה נורא, מזהירה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:21 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
יאפיאפ ויאייייי אני אוהבת כותרות מוזרותתת ואותךךך -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:22 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
את עושה לי טוב על הלב❤❤ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:24 PM
|
||
באמת?...
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:28 PM
|
||
למה שלא?
באמת שאני צריכה כמה מחמאות ביום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 23:34 PM
|
||
אז תמיד תבואי אליי
כי אני אוהבת אותך ואת מדהימה כל כך -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |