![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 22 2019, 17:47 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את חיה
בעולם משלך רגועה ושלווה מעין דמות אלגנטית ויפהפייה ולא נראה שאכפת לך מה הם חושבים על זה שאת מעשנת בשרשרת וממלאת את עורך בקעקועים אלגנטים ויפהפיים כמוך ונראה כאילו כל דבר ולו הפשוט ביותר ייראה עלייך יפה כל כך ונראה כאילו את הולכת מרחפת מאושרת מהחיים כי לא באמת אכפת לך ממה שאנשים אומרים והעיניים שלך זורחות בכחול ואת אומרת את שמי בחיוך גדול ומבקשת דברים ואני הסקרן, מסכים כי יש לך זמן משלך ועולם משלך ואני מרותק לזה כל כך ויש לך ריח של סיגריות וירוק ודבש שאני לא אשכח ויש לך קול קצת בכייני שאני אוהב? וכולם אומרים שאת שרמוטה וסתומה כולם אומרים שאת ערסית ודוחה כולם אומרים שאת חושבת את עצמך לממש מיוחדת אבל הם לא מבינים שאת באמת כזאת מיוחדת ועם כל צעד נינוח את מרחפת ואת חיה בעולם משל עצמך ובזמן משל עצמך ואת מכתיבה לכולם שהם יכולים ללכת להזדיין הם יכולים להמשיך לדבר כי לך לא אכפת וגם לי לא אני פשוט צופה בך מרחוק וכשאת נכנסת לחדר הם רואים מישהי לא בסדר אבל את יודעת מה אני רואה? דמות אלגנטית ונינוחה כל כך יפה. הודעה זו נערכה ע"י Gay Prince ב Nov 23 2019, 13:34 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |