![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2020, 20:23 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי שלא אוהב פיתות עם חומוס הוא לא נורמלי, נקודה.🤣
היתה לי פעם חברה ששנאה חומוס אז כל הפסקה היו רודפים אחריה עם חומוס. *מרחמת על האומללים חסרי חוש הטעם שלא אוכלים חומוס* -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 13:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני איתך😂
2תגובות לפעילות! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 13:28 PM
|
||
שלומות חופרימוסים
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 14:19 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 22:14 PM
|
||
חברים,בקרוב,לא אחר מליאור החופר שלנו יפרסם פעילות
כל הכבוד למשתתפים בפעילויות שהיו עד עכשיו -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2020, 20:13 PM
|
||
פעילותתתתת
היי לכם.ן מה נשמע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2020, 18:22 PM
|
||
סבבי
מה איתך ומה איתכם\איתכן אשים ואנשות חופרים ויקרים שלי! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Jan 13 2020, 18:24 PM
|
||
![]() All the best people are crazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לונה החליטה להשתתף.
כי ככה. שם+כינוי:לונה 𝙼𝚘𝚛𝚗𝚒𝚗𝚐𝚜𝚝𝚊𝚛 כמה אני אשתתף:הרבה מאוד. הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב:לונה נדחפת.היייי! ליאורי ופינקי ועוד אנשושים3:. -------------------- פרשתי~
|
|
פורסם ב: Jan 13 2020, 19:11 PM
|
||
רשומה!
כל הכבוד -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Jan 13 2020, 19:19 PM
|
||||
שרדתי את המבחן אז יאי:) וליליייי3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2020, 05:40 AM
|
||
![]() All the best people are crazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייייי! פינקיייי!!3>
-------------------- פרשתי~
|
|
פורסם ב: Jan 14 2020, 16:00 PM
|
||
היי
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2020, 17:15 PM
|
||
היי אנשים:)
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2020, 17:29 PM
|
||
שלומות
שני-כל הכבוד! (סליחה על האיחור..) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Jan 14 2020, 22:10 PM
|
||
שלומות גם לך:)
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |