![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2020, 13:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
ביי -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2020, 18:11 PM
|
||
מיאו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2020, 18:14 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי נו, אני צריך לפרסם כבר את הפעילות :(
אנסה מחר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2020, 18:25 PM
|
||
היי
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2020, 22:53 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אז הקטע הוא כאילו לכתוב היי, בערך מאה פעם? 😃😅🤣
אז אממ, היי? -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2020, 23:08 PM
|
||||
היי מה שלומך? ולשאלתך,זה דיי חופר לפעמים, אז באיזשהו מקום, זה חלק מהקאץ׳ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2020, 00:11 AM
|
||||||
לגמרי חלק מהקאץ'!! במיוחד שכמעט אף פעם לא מגיבים על זה!! אבל אם ככה אז..... הייייייייייייי -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2020, 18:28 PM
|
||
מיאו שוב
או הב הב או אי אה או המ..איך חד קרן עושה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2020, 19:30 PM
|
||||
הוא לא עושה הוא חיה שקטה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2020, 20:56 PM
|
||
ומה הוא אוכל?
(למה אני שואלת שאלות מטזרות?) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2020, 01:14 AM
|
||||
כי את עייפה!! הוא אוכל אוכל טעים (או שלא??) אהבתי את המשפט שבחתימה שלך:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2020, 17:07 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הוא אוכל קאפקייקס.
ושוקולד. ומרשמלו. ועוגה. איך הם כאלו רזים אם הם אוכלים קאפקייקס כל היום?! -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2020, 00:58 AM
|
||||
הלוואי עלי:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2020, 16:38 PM
|
||||
קאפקייקס צבעוניים לעוד כל מיני דברים כמו שאניאל אמרה ומפליץ נצנצים והקקי(סליחה על המילה) שלו זה מרשמלו צבעוני -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2020, 18:58 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
פעם ראשונה שאני חושבת ברצינות על לאכול צואה של משהו...
ידעתם שעושים קפה מפולין קפה שיוצרים בתור צואה של איזושהי חיה?! ועוד זה נחשב יקר -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |