![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 14:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן אכן,הייתה לי בהסעה חזור מהמחוננים אקדמיה לחפירות,אני יכול להביא לכם רעיונות כדי לחפור לחבריכם
אה,נכון,יש לזה גם המנון אני אשלח אותו אחרי שירשמו עוד שני אנשים,תביאו כמה שיותר!:) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 14:46 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
כמה אני אשתתף: הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: בודק שזה עובד... יופי. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 14:52 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הרמיוני, בצד
כמה אני אשתתף: אמממ לאידעת כמה שיצא לי🤷♀️ הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 14:55 PM
|
||
היהי!
אני החופרת הראשית כאןןןן (טוב אולי חוץ מליאו) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 14:55 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנינייייייי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 15:04 PM
|
||
מיונייייי
מה קורה? איך מרגישה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 15:12 PM
|
||
אממ
אני ממש מתאפקת שלא לחתוך אבל באותו הזמן כאילו אין לי סיבה לחתוך אני אמורה להיות שמחה עכשיו אבל אני לא איך את? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 16:25 PM
|
||
הרמיוני,נרשמת!
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 16:27 PM
|
||||
הו אוף:( מה קרה? רוצה לשלוח לי ינשוף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 18:03 PM
|
||
אנשים,תגידו מזל"ט למנהלת החדשה שלנו.......
שניייייי!!!!!!!!!! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 7 2019, 09:37 AM
|
||||||
אם אפשר... אגבב מזל טובבבבבב -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 7 2019, 21:18 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שירה+ The Books Singer
כמה אני אשתתף: הרבהה הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: רגע יש משפחת חפירות ולא אומרים לי? אני אהיה פה לנצח. -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 02:50 AM
|
||
חברים,בקרוב תפורסם
[SIZE=14]הפעילות הראשונה![SIZE=14] כןכן רק תשלחו פה כמה הודעות והכל יישלח ☺ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 07:55 AM
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאו, החיים שלך הולכים להיגדע. אין שום דבר שמבדיל אותי מבין ה''חופרים'' החובבנים האלה! בושה וחרפה. ועוד מינית מנהיג חדש למשפחה - ולא אותי?! זאת בגידה, ואתה תשלם עליה - בייאוש! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 08:50 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכם אנשים. (:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |