![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2020, 14:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו! צהריים טובים כולםן3> (יש פה מישו בכלל?) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2020, 14:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
צהריים טובים.
אגב, הגיע הזמן שיהיה קצת אקשן במשפחה. אולי נתחפש לפורים? כלומר, שכל אחד יקח דמות ופשוט ידבר במקומה למשך שבוע כזה? -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2020, 00:46 AM
|
||
רעיון שירה!! תשאלי את ליאו או משהו כזה.... אני בעד!!
נ.ב. ליאו, הייתי אמורה לקבל תגמול או משהו, נראה לי:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2020, 18:14 PM
|
||||
סליחה מייד שולח! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 14:17 PM
|
||||||
קיבלתי 3> -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 16:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם מה עושים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 18:59 PM
|
||
חופרים?
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 16:05 PM
|
||
חופרים!
ושבת שלום כולםן333> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2020, 21:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ליאו, מוגל חמוד שלי, אני דורשת שתשנה את ההגדרה שלי במשפחה מ 'תשתדל לחפור' ל'אוכלת הראש הראשית בעבר, בהווה ובעתיד'.
מוחאחא! תודה, בכל אופן, וסליחה על הבקשה המוזרה💜 תתחדשי על המשפט, שני! שבוע טוב לכולם❤️ -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2020, 17:13 PM
|
||
אם אני מוגל
את סתם ציפור שאפילו לא קשורה לקסם(הכל ברוח טובה,כן?) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 01:21 AM
|
||
ליאו מוגל?? הלכת רחוק ^-^
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 09:13 AM
|
||
רגע אז אם ליאו מוגל ואניאל (זה השם שלך בפורטל?) ציפור אז מה אני?
ובוקר טוב!3> ובחירות מוצלחות לנו ולכל עם ישראל:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 19:02 PM
|
||
בהחלט,בהצלחה לימין!
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 19:03 PM
|
||||
בהצלחה לכולם לא רק לימין! -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 2 2020, 20:25 PM
|
||
שיהיו בחירות טובות ומוצלחות ושהבחירות הבאות יהיו עוד 4 שנים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |