![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2020, 21:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:אני לא יודע איך קוראים לי, אני חושב שזה היה משהו כמו "ליאו"
הדמות שהייתי חופר.ת לה:שאלה קשה,נראה לי ש...וולדמורט! למה דווקא הדמות הזו: לפחות שלוש שורות מקווה שזה ייצא שלוש שורות אני מהטלפון... הייתי חופר לו בגלל מספר סיבות: הראשונה, אין לו אף אז זה נותן נושאים טיפשיים לחפור עליהם במיוחד לטיפוס כמוהו. השנייה,הוא רשע-תמיד כיף לחפור לרעים! בגלל שחפירות זה טוב ואומרים שהפכים נמשכים ככה שהרשע גם חופר הרבה פעמים. והסיבה האחרונה! בגלל שהוא לא יטרח להקשיב לי אז הוא לא יספר מה אמרתי וגם כי הוא יהרוג אותי בפעם ה-25(עזבו,סיפור ארוך) הערות/הארות/ההרות/שאלות/ושאר חפירות:פיתה עם חומוס. אה סליחה,פסח אז,מצה עם חרוסת! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2020, 22:04 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיה טכנית ענקית.
למה אי אפשר לחפור לבד😖😖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2020, 22:38 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הו אני רוצה לחפור!
אגב, ברוכים הבאים לכל החדשים! הגיע הזמן להחיות את המשפחה הזאת! ![]() וליאו- אתה. חצוי. חצוי. הוא. מוגל. הגדרה טכנית. נקודה. ![]() -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2020, 23:22 PM
|
||
הבעיה היא שאי אפשר לשלוח שתי הודעות ברצף
אין לי בעיה בכלל להפגיז עכשיו באיזה 40 הודעות אם היה אפשרות כזאת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 01:21 AM
|
||
שירה- חצוי הוא מוגל?? באיזה קטע????
כמו שאת יודעת... סנייפ היה חצוי.....!! היי רוזנטל- זו גם החיתה הבעיה שאני נתקלתי בה, חשבתי אפילו לפתוח עוד משתמש ולתזז ביניהם העיקר לשלוח הודעות אבל אז נודע לי שזה אסור:) בעיה קשה:) לבינתיים שורדים.... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 08:24 AM
|
||
אז בשביל זה צריך שנענה ישר אחרי התגובה האחרונה, זה גורם פחות להרגיש שאתה לא יכול להגיב, יאללה מעכשיו צריך שהתגובה שלך תהיה הכי למטה (לא ברמת פעילות, לא צריך להגזים)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 08:25 AM
|
||
בו!(קר טוב)
מה נשמע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 13:46 PM
|
||
אני למטה ואף אחד לא לוקח לי את המקום
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 15:04 PM
|
||
לקחתי!!!!!!!
חחחח -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 15:10 PM
|
||
זה שלי לא לגעת
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 15:58 PM
|
||
לא
שלי חצוף!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2020, 16:15 PM
|
||
אני פה
|
|
פורסם ב: Apr 15 2020, 23:32 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ועכשיו אני
(התכוונתי חצוי דם, מלשון פרסי ג'קסון) -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 00:38 AM
|
||||
לא מכירה פרסי ג'קסון (לא לרצוח אותי, לאאאאאאאא:) אבל סומכת עליך3>3> ---- רוזנטל- עכשיו אני ![]() -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 07:18 AM
|
||
תכירי. עכשיו. אין פשע יותר גדול מלא להכיר את ליאו ואלדס
-------------------- נראה לי שזה קצת חסר פואנטה כל הזמן להיכנס וכל הזמן לראות שהיא שלי אז קצת ירדתי מהרעיון אבל אם את רוצה אז את מוזמנת להמשיך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |