![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 14:58 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אתה מוגל, ליאו.
מירי? את כאן? אגב, יש לי בעיה בטלפון שלי לכן אני עונה לך לאט. ורוזנטל- קאפקייקס. ורודים. -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 14:59 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפעם הם ירוקים, מה עם הפעילות? משעמם לי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 18:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אחשוב על פעילות ובעזרת ה' אפרסם אחת בקרוב
שירה, את אפילו לא בת אנוש -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 22:25 PM
|
||||
3> דיי הבנתי את זה.... איך זה שכל פעם שאת נמצאת אני לא?? נשגב מבינתי.... ![]() וליאו- שירה היא יותר בת אנוש ממך, זה מה שבטוח!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2020, 23:03 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מירי! את שם?
![]() אז הודית שאתה מוגל, ליאו ![]() אני אעשה פעילות על קאפקייק בקרוב! ואני ציפור הלילה האנימאגית הבלתי ניתנת לעצירה! וליאו, לתשומת ליבך- אין כזה דבר חתולדרקון. הם שתי דברים שונים. אז אם אתה תחולדרקון- אתה כלום? ![]() אממ. מעניין. כיף לצחוק אם כולכם, בכולופן. לילט -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 00:03 AM
|
||||
שירההההההההההה למה עוד פעם למהההההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עצביםםםםםםםםם 3>>>>>> ו... תשלחי ה"פ בהזדמנות.... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 00:13 AM
|
||
הצלחתי לגרום לך לפספס את ההזדמנות
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 09:44 AM
|
||||||
![]() יש כזה דבר חתודרקון! כמו שיש כזה דבר ילדה מעצבנת (ממש כמוך ![]() אגב,אני יכול לערוך את הציטוט שלך ולגרום לך להגיד ליאו הגאון אם תמשיכי ככה,אני אעשה את זה (לא בטון בטוח, והכל ברוח טובה כן?) רוזנטל,שלחתי אליך קניבל,תיזהר ![]() כל האחרים,אני לא אומר כרגע כלום ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 16:08 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
תוכיח שיש דבר כזה.
תשלח תמונה של קאפקייקס עם חתולדרקון, אחרת אני לא אשתכנע. אגב, מגלה לכם לפני כולם: הרגע שלחתי את הפרק הראשון של פאנפיק בהמשך ל"עיניים ירוקות"! באמת השתדלתי להתחשב בכל הבקשות שלכם למה שיהיה שם! אז יש למה לצפות עד אז, אני: ![]() -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 18:51 PM
|
||
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 08:35 AM
|
||
צר לי שירה
אני זן נדיר אין תמונות -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 13:55 PM
|
||||
שירהההההההה ככה מודעים כאלה דברים?? את רוצה שאני יחטוף התקף לב??:) לאב יו3> רוזנטל- מה שאתה הולך לחטוף ממני..... ליאו- לבינתיים כלום. אבל אם אתה תפגע בשירה, או תגרום לי לפספס אותה..... אני לא מרחמת עליך.... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 14:11 PM
|
||
אני יודע מה אני עומד לחטוף ממך! את המקום!
|
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 14:28 PM
|
||||
זה היה יכול להיות שנון, אם זה היה נכון!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |