![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 15:01 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי לא לזה התכוונת אבל זה את לא יכולה להכחיש את זה שזה האמת (וגם שזה שנון)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 16:04 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאגי זוכרת את החודשיים האחרונים שפספסת את שירה? אז... ![]() ![]() ![]() -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 21:24 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שקט מוגל
![]() (הכל ברוח טובה, כן?) מירי (וכולם)- ![]() מה שלומכם? -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2020, 21:27 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 07:01 AM
|
||||
שקט זשלכע (מקווה שפלג לא יכעס כשהוא יראה את זה😅😉) היי שי,מה שלומך? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 07:31 AM
|
||
יש פה מישהו? בא לי לחפור
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 07:47 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 08:05 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הרמיוני
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 09:34 AM
|
||
מיאו
לא הייתי פה כמה שנים בערך מה נשמע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 11:06 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בסדר, ברוך השם.
ליאו, האם תועיל להסביר לנו מה המילה המוזרה ששמת? ועדיין לא השתכנעתי שאתה גם חתולדרקון וגם ליו וגם מוגל. אמממ. מישהו כאן? -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 11:16 AM
|
||
אממ... כן!
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 11:17 AM
|
||||
אני אולי כאן -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 11:19 AM
|
||
אני בטוח במקום שאני נמצא בו. בחדר שלי.
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 13:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 21:06 PM
|
||
מי רוצה לחפור? משעמם פה לא שלחו פה הודעה כבר כמעט שמונה שעות
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |