![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 22:09 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני!
-------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2020, 22:49 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי למה אני לא יכול לתפוס הזדמנויות בזמן.
טוב מירי מתחיל להבין אותך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 12:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנטל-
![]() שירההההההההההההה -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 13:12 PM
|
||
כן רק שלי זה מפריע רק בגלל שאני צריך עוד מישהו להתכתב איתו ואת מתעקשת שזאת תהיה היא.
שלא תחשבי שזה יגרום לי לוותר לך! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 13:12 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 13:13 PM
|
||
הכוונה היא למישהו שכותב בהודעות יותר ממילה אחת ויש גם על מה להגיב לו
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 13:15 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הודעה בעלת יותר ממילה אחת ויש מה להגיב עליה
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 13:18 PM
|
||
מה שהוא אמר!!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 13:54 PM
|
||
אממ עדיין אין יותר מדי מה לכתוב פה אבל לא נורא גם מה שאני כותב עכשיו יכול להיחשב
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 14:00 PM
|
||
אממאממ
לא נראה לי אבל.... עדיף מכלום:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 14:02 PM
|
||
טוב אז בוא נפתח משהו
------------------------------------- וואו חידוש מרענן! מירי מגיבה ועכשיו לא שתים בלילה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 14:16 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נכון.
מישהווווו? למה אני תמיד מפספסת אותכם?? -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 14:21 PM
|
||
אוף מעצבנת את הודעת לי על הפאנפיק החדש הרבה לפני שיכלתי לקרוא אותו ועכשיו אני נכנס לפרופיל שלך כל הזמן כדי לבדוק אם אישרו אותו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 14:31 PM
|
||||
שירה?? אומייגאד אומייגאד אומייגאד!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 14:34 PM
|
||
אוקי מירי אני בהיכון על כל הודעה שלה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |