![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:19 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון יש לשים לב שאני מלך החפירות
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:21 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא עוקף אותי
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:22 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא צריך להגיב על מנת להיות מלך החפירות אני פשוט כזה
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:23 PM
|
||
גם ההכי וותיקים הם כאלה
לא עושים כלום ועדיין נחשבים הכי חופרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די כבר לריב!!
ורזנטל- ליאור היה מלך החפירות עד שההנהלה של אלרג"ה, הפעילויות במד"פ, והפרופסורות גרמו לו לפרוש........ -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:28 PM
|
||||
וצוות תוכן גם נראה לי, הוא אשף התפקידים -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:28 PM
|
||
זה לא מריבה
ואמרתי שצריך לעדכן, אולי בהתחלה זה היה נכון אבל עכשיו זה לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 15:29 PM
|
||||||
אה נכון, בטא של צוות תוכן ובטא רגיל, שכחתי מזה לגמרי!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 16:13 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כל זה?
וואי וואי. כפיים, ליאו המוגל. והמון קאפקייס! ומירייייייייי למה למה -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 16:26 PM
|
||
שירההההההההההההה
והווווווווווו רוזנטל- תאכל אותה!! עניתי אחריה, הא! שיאה3>>>> שניםםםם 3>3>3> -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 17:25 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חפרנים יקרים
מישהו מכיר את הסדרה החפרנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 17:27 PM
|
||
לא מקס
יפה?? על מה זה?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 17:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זה סדרה בכאן חינוכית אני גם לא רואה את זה כבר אבל זה פשוט סדרה שמדברת על נושאים מדעיים
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 17:52 PM
|
||
מגניבבב
למרת שאם זה בכאן חינוכית..... אבל אם זה על מדע זה אמור להיות מעניין!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2020, 18:10 PM
|
||
וויתרתי לך...
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |