![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 24 2020, 14:29 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעאעאעאעאעאעאעא כנ''ל ): אבל עבדתי קצת אתמול אז אני שמח (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 24 2020, 14:30 PM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לסיים את זה היום או מחר, אני צריך מוטיבציה כי נושאים יש -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 24 2020, 14:31 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי לך ינשוף -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 24 2020, 14:32 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וליאור מה שלומך? לא דיברנו בזמן האחרון
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Apr 24 2020, 15:02 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כמעט פספסתי את ההודעה הזאת הרבה דקות כבר לא נכנסתי לפה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 25 2020, 18:36 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שבוע טוב
-------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2020, 19:39 PM
|
||
וואו מקודם נכנסתי בפעם ה984 לבדוק אם אישרו סוף סוף וזה עבדדדד ישש
|
|
פורסם ב: Apr 25 2020, 20:02 PM
|
||
אהלןןן
שב"ט כולם וכולן! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 04:37 AM
|
||||
אישרו את מה?? בוקר אור כולם!! שירה- שלחתי לי פעם ינשוף והוא נמחק לי לפני שהגבתי לך עליו, אם את זוכרת על מה זה ואת עדין רוצה שאני יענה לך עליו- תשלחי שוב:) נ.ב. בכללי ה"פ כבר ו..... מה עם הפאנפיק החדש???? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 08:12 AM
|
||
למה את שואלת? פשוט לכי תקראי
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 08:25 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאו פה
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 08:42 AM
|
||
ליאו פה
חברים, יש לי הודעה חשובה שככל הנראה תשנה לנו את המשפחה שני עוזבת את הניהול! מה!? למה!? התשובה פשוטה, שני חושבת שזה לא פייר לכולם שהיא לא פעילה ועדיין מנהלת. אז אני מכריז על פתיחת הבחירות לניהול! רגע, מה!? ששמעתם, או יונז, לבחירתכם. אז כן, בקרוב אני אפרסם את הפרטים וכולם יוכלו להשתתף. בינתיים אתם יכולים לחפור ולנסות להראות כמה אתם חופרים אזזזז, בהצלחה ורק בריאות! יאללה התחלנו!🎉🎊 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 08:52 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה
איפה שניני שני בואי לכאן -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 08:59 AM
|
||
אפשר להיות מנהל?
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 10:29 AM
|
||
אני אני אני אני אני
אני הכי חופר בעולם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |