![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 13:39 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מירי!!!!!!!😘😘😍
(אין לי כינוי מביך בשבילך. מה דעתך על קאפקייקס ורוד?) אמממ. ניראלי שנווץר על החלק של הכינוי. -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 13:46 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אני די מסתדרת עם מירי לבינתיים:) חחחח -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 13:51 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מירי איזה הישג
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 13:56 PM
|
||
לגמרי
![]() -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 14:04 PM
|
||
עד הפעם הבאה...
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 14:15 PM
|
||
חכה חכה...........
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 14:25 PM
|
||
אני בהחלט מחכה לראות מה יקרה
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 14:42 PM
|
||
חח
נחייה ונראה... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 15:16 PM
|
||
וואו זה הסוף דיון הכי סגור שיש ככה שהמקום הזה עכשיו יכול להינטש לשבוע
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 15:17 PM
|
||
ממש ממש ממש לא!!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 15:21 PM
|
||
אלא אם כן שירה תגיב פתאום ואז זה ישנה את כל הדיון
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 15:32 PM
|
||
כן..
לגמרי.... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 15:38 PM
|
||
ביינתים נאלץ רק לעשות את ההתכתבות המוזרה הזאת שמחכים רק לזה שמישהו יכתוב תשובה אחריך
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 15:47 PM
|
||
כן.
באמת נראה מוזר..... עדיף מלהשתעמם... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 16:14 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אחרונה!
-------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |