![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2019, 20:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכל המגיבים
מי שיביא חבר למשפחה יזכה ב25 חרמשים! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2019, 20:54 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הרפתקניםםםם הגעתם לאיסטר אג מספר 3!!! ברכותיי
מוכנים לראות אותו? הנה: ![]() הודעה זו נערכה ע"י Kermit The Emperor ב Dec 15 2020, 18:22 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
את האמת שליאור הביא אותי,זה נחשב? (מקווה בשבילו שכן:))
הודעה זו נערכה ע"י king of the world ב Dec 9 2019, 23:51 PM -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 12:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יונתן, George Weasley
כמה אני אשתתף: כמה שאפשר הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: מותר לי להשתתף אם אני לא אוהב פיתות עם חומוס? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2019, 17:32 PM
|
||||
כן ויונתן-כל הכבוד! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2019, 22:03 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: אניאל
כמה אני אשתתף: אני אשתדל הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: פיתות עם חומוס זה טעיםםם! אבל תמיד עדיף גם עם פלאפל. מי שלא אוהב אנימה לא חי בעולם הזה. זה היה הערה, כאילו. גם הערה וגם הארה! אז תתחילו לראות, זה חובה! מקשקשת/ מציירת על כל דבר. תיזהרו. ![]() -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2019, 05:05 AM
|
||
ליאור אוהב אנימה!!!!!!!!
ואני מכוכב אחר ששמו "תן שם של סרט אנימה" -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2019, 06:40 AM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאניייי אנימה?! אנייייי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 18:17 PM
|
||
תחפרו
על משהו מענין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 21:18 PM
|
||
כל הכבוד אניאל!
ואנשים,מזל טוב! הגענו ל10 רשומים -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 21:27 PM
|
||
מזל"ט:)
מה זה "נוסחאות הכפל המקוצר"? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 22:55 PM
|
||
מה כוונתך?
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 14 2019, 22:57 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ליאו פהה
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2019, 00:04 AM
|
||
אין כאן כלום
סתם חפירות המון באהבה ליאו הודעה זו נערכה ע"י ליאו :) ב Dec 15 2019, 14:52 PM -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 15 2019, 15:19 PM
|
||||
אם אני לא טועה זה נגיד לפתוח כל מיני תרגילים קשים עם נעלמים לפשוטים יותר... למשל: ab^2= a^2+b^2+2ab אבל יש סיכוי נורא טוב שאני טועה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |