![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 16:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיאוששששששששש
חיימי!!! עדיין כאן??? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 16:38 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ושוב פעם אין פה אף אחד וכל כמה שעות אני נכנס להוסיף עוד חפירה...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 16:40 PM
|
||
חח
לצערך הרבה אני כן:) נה נה בננה!! חחחחח -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 17:09 PM
|
||
האמת שזה לא לצערי הרב, זה עושה את זה הרבה יותר מעניין והרבה פחות שעות
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 17:10 PM
|
||
חח
כן, תכלס':) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 17:40 PM
|
||
אז תמשיכי לחפור לי
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 17:42 PM
|
||
חופרת חופרת חופרת חופרת חופרת
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק טוב?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 17:44 PM
|
||
לא
כי כשזה בהודעה אחת זה קל מידי לעבור הלאה כן אני יודע שאין לך אפשרות אחרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 17:56 PM
|
||
אה
טוב נו... נחפור רגיל:) חחחחח בן כמה אתה?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 19:05 PM
|
||
שלוש עשרה וחצי
הייתי שואל גם אבל מספיק להיכנס לפרופיל שלך... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 19:58 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
האמת, קטע מביך, חשבתי שאתה בת בהתחלה כ הכרתי ילדות ששם המשפחה שחהן ההיה רוזנטל
![]() -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 20:35 PM
|
||
לא ממש חשובה לי הסיבה אבל את לא היחידה...
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 20:40 PM
|
||
חח
לול ולי הרבה חשבו שאני בן בגלל הבארסה...... אבל היה ברור לי שאתה בן בקטע שרק בנים יכולים להציג את השם משפחה שלהם כשם פרטי^^ ושוב פיספסתי את שיאוש!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 20:42 PM
|
||
חחח דיברנו על הפעם הבאה שהיא תכתוב משהו
|
|
פורסם ב: Apr 26 2020, 20:49 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |